Luxuorius
Moderatorka
super!!!!!!Dziewczyny,aaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Jest!!!! Jeden się zdeklarował ma 17 mm jutro,zastrzyk na pęknięcie a w czwartek iui![]()
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
super!!!!!!Dziewczyny,aaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Jest!!!! Jeden się zdeklarował ma 17 mm jutro,zastrzyk na pęknięcie a w czwartek iui![]()
![]()
![]()
ja cale zycie bede myslec jakby moje dziecko wygladalo, jakiej bylo plci, do kogo byloby podobne, to jest straszne, ze nie nie moglam go prztulicNo właśnieehh coraz bardziej brzuch boli a tu nadal nic nie leci...trzeba się wziąść za siebie chyba
najwyższa pora zostawić to za sobą i myśleć o nowym..
Żal mi kobiet które usuwają ciążę, to ich życie i ich decyzje ale żyć z takim obciążeniem musi być straszne
hej ja w nie najlepszym nastroju.. byłam dziś na kontroli i byłam przekonana ze po podwójnej dawce pregnylu jajco pęknie a one chyba zmalało bo lekarka mówi ze już nie ma jednego mega tylko 2 pęcherzyki po 20mm.. w środe jeszcze kontrola( ale to już 20dc) i lutka na okres...;( i tyle z ciąży w tym cyklu...
beti super wiadomość![]()