Luxuorius
Moderatorka
no no i kiedy powtorka testu?u mnie nadal @ brak, a na dole dziś morkooom strasznie dużo wodnistego przezroczystego/lekko białego śluzu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no no i kiedy powtorka testu?u mnie nadal @ brak, a na dole dziś morkooom strasznie dużo wodnistego przezroczystego/lekko białego śluzu![]()
hej ja wlasnie w pracy do 13-tej na obiad bede robic kotlety z kury i puree i cos tam jeszcze jakies buraczki lub surowka a ja do salatki daje ziemniaki, jajko, por, marchew, cebule, groszek..jablka i ogorka nie daje, bo nie lubie tego w salatcejak tam kochane plany na weekend??
ja dziś sama mąż w pracy do 18 więc posprzątam.. mam ochotę na sałatkę jarzynową ale tak dawno jej nie robiłam że nie pamiętam co się do niej dajeMusze poszukać w necie .. chyba że wy macie sprawdzony przepis..
a jutro dla odmiany też będę sama.. więc super weekend,, i do tego książka mi się skończyła...
rano juz myślałam że @ się zaczął a to jednak śluz.. jednak nie mogę o niej przestać myśleć...
mania @ nadal nie ma??![]()