• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zapominajka Tu jest inaczej, Po podstawowce Sa trzy opcje
haupschule, Po ktorej ciezko znalezc prace... Wlasciwie zero przyszlosci. Srednia szkola to Realschule, konczysz matura i potem mozesz starac sie isc dalej, i ostatnia to gimnazjum, trwa dluzej niz dwie poprzednie, matura i o wiele latwiejszy Start dalej. Stad ten stresik u mamuski, mlody na luzaku za to ja sie stresuje to sie tez potem przeklada na to ile zarobisz... I tak jak Po haupschule (przykladowo) zarobisz 800, to Po real cos kolo 1600-2000, a Po gimnazjum znow od dwoch razy tyle Co Po real w Gore...
no i tak jak Firma-instytucja ma dwoch kandydatow jednego Po real, drugiego Po gimn. Posade dostanie gimnazjalista...

Ostatnia edycja:
reklama
Endi, jesli Cie to pocieszy, tez jestem po "pustym jaju" i kopalam za wiedza na ten temat, poniewaz ja dla odmiany uznalam ze moze moj wiek cokolwiek geriatryczny tu zawinil. Otoz okazuje sie ze geneza tego zjawiska nie jest wyjasniona, gdzies na poziomie bialek, w bardzo wczesnej fazie po zaplodnieniu dochodzi do bledu w przekazie informacji i po prostu nie wyksztalca sie zarodek. Balam sie powtorzenia sytuacji, okazuje sie ze prawdopodobienstwo powtorzenia sie ciazy bezzarodkowiej jest takie samo jak w ogole prawdopodobienstwo jej wystapienia. Czyli: to nie genetyka, nie nasze jakies tendencje/wady/problemy zdrowotne/poziomy hormonow itd. To PRZYPADEK. I najprawdopodobniej sie nie powtorzy. Puste jajo stracilam w styczniu 2011, rok pozniej urodzilam zdrowego synka. Nie to zebysmy czekali jakos - najpierw musialam poczekac az sie doczyscila macica bo mi cos zostalo po naturalnym poronieniu, potem jakos sie nam nie zaskoczylo, tak ze wyszedl nam rok. Szczerze mowiac po zabiegu odczekalabym 1 cykl - niech sie endometrium naturalnie zluszczy przy pierwszej @... Oczywiscie wybor nalezy do Ciebie i gratuluje woli walki.

Ja z moją gin dzisiaj w sumie wytargowałam wrzesień:P
śmiałam się bo na początku wizyty zapytana stwierdziła,że odczekać warto by było pół roku od porodu - i tu wyszedł jej listopad:)
Poszłam się rozebrać, a Mój S. do niej: "Czyli listopad?hmm..." A ona : "w sumie w październiku już będzie ok":) Po czym rozłożyłam nogi, zrobiła usg i stwierdziła: "Zaczynajcie we wrześniu!":D

Gatto,

mnie się wydaje żE ok....
ja w ostatniej ciazy miałam:
31 dc - 123,8
34 dc - 381,8
38 dc - 1723,0
42 dc - 5321,0

potem już nie robiłam.... Gin mówiła że beta OK.
Ty masz teraz dziś chyba 35dc - o ile umiem czytać te wykresy.... a masz wiecej niż ja jak robiłam w 34dc.... myślę że książkowa ta twoja betka!!!! SUUUUUPERRRR!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczynki, ja po prostu sram po gaciach!!! nawet cycki mnie nie bola, no nic! no moze brzuch ciagnie, ale NIC innego.......zwariuje jak nic....dobranoc, buziaki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry