• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewuszki,
sorki, ze tak schizuje, po prostu mam milion mysli w glowie....i pewnie jakis tydzien tak bedzie, bo dopoki nie zobacze serduszka i ze zagniezdzilo tam gdzie powinno, to chyba zwariuje. Jutro mam wizyte polozna czyli zaloza mi karte i lekarz zleci wszystkie badania swiata, wiec niestety jutro betki nie dam rady zrobic, bo akurat ta wizyta jest rano....
Danutaski z zalecen endo mialam brac eutirox 50, a jak zajde w ciaze to zwiekszyc do 75 i tak zrobilam od dzis rana.
Martoocha co to znaczy watpliwy???? pisz tu szybko!!! Chcialabym, zeby ciezar berka juz spadl na kogos innego:happy2:

reklama
Myszka dzięki za miłe słowa.. ja nie liczę choć marzę..:sorry2: jakaś dziś pokręcona jestem taka jak mój wykres:-)
Gatto odpowiedz sobie na pytanie:
'czy warto nabawić się zawału serca???'
Przecież wszystko bedzie dobrze, a uwierz mi - nerwy i stres wogóle Ci nie pomogą!!!! a dziś na betę może się wybierz??? chyba że już za późno.. ale!!! no przecież nie ma się czym martwić!!!!

Ani@k no i to jest postawa! Wykres tempki ma nam życie ułatwić a nie spędzać sen z powiek. Wcale nie jest nigdzie napisane że pierwsza faza cyklu musi być idealnie niska a druga równo wysoka! To są tak drobne różnice temperatur że czasami nawet nie zdajemy sobie sprawy jakie elementy z naszego życia mają na to wpływ!
Myszka2829 spokojnie, ja tak całe życie mam, że pierwszy posiłek koło 12tej. Nie, nie głodzę się, po prostu tak przyzwyczajona jestem, z rana nie jestem głodna (pieczywa to ja prawie wcale nie jem - nie przepadam) tylko z rańca chodzę i wpierdzielam jakieś czekoladki zazwyczaj bombonierki ;-) potem koło dwunastej jakiś ogromny pomidor CZERWONY albo miska surówki z młodej kapusty mniam! Około 16tej jem obiad i to zazwyczaj tyle że po nim oddychać nie mogę, no a z wieczorem to różnie bywa, zazwyczaj jakiś koktajl owocowy albo lodzik. W sumie, to tak miałam całe życie, teraz tylko jem większe porcje.

Gatto podejrzewam że to stres pomieszany z ekscytacją ;-)
Schizować nikt Ci nie zabroni, tylko w granicy rozsądku :tak: wiem że dni mogą się dłużyć, więc najbliższe staraj się nie liczyć np "dopiero za dwa tygodnie" tylko raczej myśl o dniu jutrzejszym, i tak co dzień, a zobaczysz jak szybko zleci jak się nie patrzy w kalendarz :-p

Danutaski kochanie to Ty Tadek niejadek jestes ;-) ja w ciazy to i w nocy wstawalam z glodu :-D:-D
mnie w ciazy tlumaczono nie jedz za dwoje tylko dla dwojga... no ale coz ja biedna moglam poradzic jak ciagle glodna bylam :-D
ale bede spokojniejsza o ta nasza Kropeczke :-))

Ania a u mnie niby tak jak Danutaski pisze, pierwsza faza niska, druga wyzsza a cos niedziala jak trzeba ;-)

Gatto dasz radę!:)
A martoocha ty jak tam?:)
Ja już meble w sypialni zsunelam na środek i zaraz zaczynam akcję malarz!
Na to konto dzis zamawiamy pizze na obiad:D
Bo jeszcze przez pomylke farby zamiast oleju na patelnie naleje:-)))
Ten moj okres to sie do mnie chyba osobowym pociagiem wybral,sluz brudny a wkladka czysta! Wrr....

Nanu wyglada mi to na "atak z zaskoczenia" :-D ja tez tak kiedys mialam i w chwili ataku zalana po kolana bylam, ba kolezance zalalam kape na fotelu... to bylo cholernie zenujace przezycie, szczerze nawet nie wiem jak do domu wtedy dotarlam taki stres. Wzielo i sie chlusnelo ze mnie, nawet podpaska mnie nie uratowala...

reklama
Ja na betkę z rana polazłam bo cień cieniutkiego cienia zobaczyłam po 10 min.. :zawstydzona/y:.
Tempka trochę podskoczyła.. Więc zaciskajcie zęby i kciuki i półdupki :-p..nie za sam test ale też w razie (+) za przyrost, wspaniałe wyniki USG, genetyczne, donoszoną zdrową ciąże, oraz zdrowiutkiego maluszka..:sorry2:

Myszko- toxo się robi normalnie podczas badań krwi.. zazwyczaj w parze z cytomelagią, HIV i różyczką..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry