• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszka2829 warzywa to ja zawsze uwielbiałam,po prostu czasami się aż trzęsę jak widzę brokuły lub fasolkę albo szparagi ehh mogłabym tak w nieskończoność wymieniać, a że to wszystko zdrowe jest i mało kaloryczne to wpierdzielam :-D
Badania na toksoplazmozę masz normalnie krew pobieraną, ja robię wszystko prywatnie więc nie wiem gdzie po skierowanie, d rodzinnego?
Gatto spokojnie, wszystko ogarniesz ;-)
Nanulika @ się może rokręcić w każdej chwili, ale może być też tak że będzie taka skąpa. Nie jest to powód do niepokoju, jeżeli mało endometrium narosło to może być tak mało.

Dziewczynki, obstawiam że MartOocha na betkę poleciała &&&&&&

Właśnie doczytałam, MartOocha kciuki zaciśnięte, o której będziesz mogła wyniki odebrać?

Myszka oby to nie dzisiaj b yl ten atak z zaskoczenia bo jak cos zamiast bialych scian,bede miala narodowe:bialo czerwone:D a toxo robi sie z krwi w lab po prostu:)

Dziewczyny kochane jestescie i ja to wszystko ROZUMIEM, ale z REALIZACJA mam problemiki:-D:-D

no to może nam obiecasz ze będziesz spokojniejsza??? albo ja maila do Twojego Męża napiszę.. no musi Ci chyba stresidło z głowy wybić!!!!;-)

to ja Was zajme czyms innym powiedzcie mi badania na toxo sie robi jak?? nigdy nie mialam robionego i zielona jestem nie wiem gdzie mam wolac zlecenie :-D

Kicia realizacja w toku ;-):-D

już Gatto napisała.. w laboratorium krew Ci pobiorą.. mi skierowanie gin. wypisał..
Ja na betkę z rana polazłam bo cień cieniutkiego cienia zobaczyłam po 10 min.. :zawstydzona/y:.
Tempka trochę podskoczyła.. Więc zaciskajcie zęby i kciuki i półdupki :-p..nie za sam test ale też w razie (+) za przyrost, wspaniałe wyniki USG, genetyczne, donoszoną zdrową ciąże, oraz zdrowiutkiego maluszka..:sorry2:

Myszko- toxo się robi normalnie podczas badań krwi.. zazwyczaj w parze z cytomelagią, HIV i różyczką..

MartOoś no zacisnęłam wszystko co się zacisnąć dało!!!! &&&&&&&&&&&& ale jazda!!!!!!!tearz to już z górki:tak:

Myszka2829 warzywa to ja zawsze uwielbiałam,po prostu czasami się aż trzęsę jak widzę brokuły lub fasolkę albo szparagi ehh mogłabym tak w nieskończoność wymieniać, a że to wszystko zdrowe jest i mało kaloryczne to wpierdzielam :-D
Badania na toksoplazmozę masz normalnie krew pobieraną, ja robię wszystko prywatnie więc nie wiem gdzie po skierowanie, d rodzinnego?
Gatto spokojnie, wszystko ogarniesz ;-)
Nanulika @ się może rokręcić w każdej chwili, ale może być też tak że będzie taka skąpa. Nie jest to powód do niepokoju, jeżeli mało endometrium narosło to może być tak mało.

Dziewczynki, obstawiam że MartOocha na betkę poleciała &&&&&&

Właśnie doczytałam, MartOocha kciuki zaciśnięte, o której będziesz mogła wyniki odebrać?

Danutaski Ty też coś z jasnowidztwa masz:confused:
:-);-)

No to sie zalapie na wyniki u Martoosi :-D

dziekuje dziewczynki, to wejde jutro i doloze sobie do zlecenia toxo i cytomegalie, HIV robili mi ostatnio w szpitalu, a ze zadnych zmian nie bylo to nie bede robic, rozyczke przeszlam w dziecinstwie wiec chyba tez nie trzeba ;-)

Lece sie szykowac na wielkie wyjscie :-D do szkoly

reklama
MartOocha nie bez powodu jest wskazanie, żeby test robić dopiero PO TERMINIE @ ;-)
Nic nie jest za słabe, przyjdzie wynik z betki to będize czarno na białym co i jak, a początek wzrostu betki zależy od tego kiedy zarodek się zagnieżdża - u Ciebie jest nadal wcześnie od owulki więc ma prawo to tak wszystko wyglądać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry