Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczyny kochane jestescie i ja to wszystko ROZUMIEM, ale z REALIZACJA mam problemiki![]()
to ja Was zajme czyms innym powiedzcie mi badania na toxo sie robi jak?? nigdy nie mialam robionego i zielona jestem nie wiem gdzie mam wolac zlecenie
Kicia realizacja w toku ;-)![]()
Ja na betkę z rana polazłam bo cień cieniutkiego cienia zobaczyłam po 10 min...
Tempka trochę podskoczyła.. Więc zaciskajcie zęby i kciuki i półdupki..nie za sam test ale też w razie (+) za przyrost, wspaniałe wyniki USG, genetyczne, donoszoną zdrową ciąże, oraz zdrowiutkiego maluszka..
Myszko- toxo się robi normalnie podczas badań krwi.. zazwyczaj w parze z cytomelagią, HIV i różyczką..
Myszka2829 warzywa to ja zawsze uwielbiałam,po prostu czasami się aż trzęsę jak widzę brokuły lub fasolkę albo szparagi ehh mogłabym tak w nieskończoność wymieniać, a że to wszystko zdrowe jest i mało kaloryczne to wpierdzielam
Badania na toksoplazmozę masz normalnie krew pobieraną, ja robię wszystko prywatnie więc nie wiem gdzie po skierowanie, d rodzinnego?
Gatto spokojnie, wszystko ogarniesz ;-)
Nanulika @ się może rokręcić w każdej chwili, ale może być też tak że będzie taka skąpa. Nie jest to powód do niepokoju, jeżeli mało endometrium narosło to może być tak mało.
Dziewczynki, obstawiam że MartOocha na betkę poleciała &&&&&&
Właśnie doczytałam, MartOocha kciuki zaciśnięte, o której będziesz mogła wyniki odebrać?

do szkoly