• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie dziewczyny
Martoocha będzie dobrze cos czuję, trzymam za Ciebie ogromne &&&&&&&&&&&& a bardzo przypominasz mi na zdjęciu koleżankę, więc w ogóle sie uśmiecham kiedy widzę Twój wpis:-) Ja robiłam test 13 dni po owu i miałam bludziutka kreske, powtorzyłam na tescie innej firmy i była troche bardziej widoczna (całe szczęście, ze miałam dwa w domu), ale nadal bladziutka, zwróć uwage, że to były bliźnięta! Więc spokojnie, będzie git!

Danutaski dobrze, ze juz po wszystkim. U mnie również podczas stresu maleństwo fika, więc staram sie nie denerwować i za każdym razem przepraszam, że je narażam na gorsze samopoczucie:tak:

A tak w ogóle to jestem juz po połówkowym. Dzidz zdrowy, no i pięknie potwierdził, ze jest chłopaczkiem. Normalnie rozwalił nogi na samo wejście:biggrin2: Taki nasz słodki kochany Franio:-D Jesteśmy tacy szczęśliwi:biggrin2:

Kruszka,
Nawet nie wiesz ile radosci dajesz piszac o takim szczesciu. Czlowiek coraz bardziej wierzy,ze jego to tez kiedys spotka...:)
Pozdrowionka i kciuki za druga polowke ciazy:)

A ja to tym malowaniem z siebie ten okres wycisne dzisiaj cos czuje! Skurcze jakies chwytaja czasem i juz jakos tak czuje ze TOTO idzie wielkimi krokami!

Zapominajka - nie pisałam?Wyniki tsh za wysokie , 3,2 a wynik testu ciążowego negatywny dziś się @ rozkręca więc po strachu :tak:
a pisałam przecież ,ale ze mnie gapa chodziło Ci o teścik :) piszę na paru wątkach i nie wiem dokładnie gdzie pisałam ,a gdzie jeszcze nie :)

no to ja juz jestesm, bylam wczesnije na chwile ale musialam leciec zwolnienie zawiezc...
wiec tak, wymagania maja jaaaaaaaaaaaak cholera:szok: uczepili sie ze mlody w podstawowce mial nie najlepsze stopnie, a ze tu ciezko pracuje to juz dla nich mniej wazne... no nic decyzji nie ma, beda sie konsultowac z jego wychowawczynia a w klasie jest drugi... jestem dobrej mysli choc maly sie przylamal troszke, oby ta ich pseudomotywacja nie zrobila wiecej szkod niz pozytku... heh
ale tak jego kolega w polsce mial czerwone paski, tu nie jest prymusem, raczej gdzies tam... i jemu znow powiedzieli ze jest za mlody :-D:-D:-D:-D:-D az rok roznicy jest miedzy nimi.
no nic czekamy na decyzje ;-)

Danutaski ciesze sie, ze udalo sie zalatwic po Waszej mysli wszystko no i wiemy juz jak Nina reaguje na mamusi stresik :-) takze luuuuuuuuuzik mamuska :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry