• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczynki drogie...
BEREK!
I infekuje Was moimi świeżutkimi fluidkami!!!

aaaAAAAAaaaAAAAaapsik!
:-p:-).
Tak jak w tamtej ciąży czułam chłopca, to po moim wykresie kroi się tym razem niunia myślę ;-)..
Oj Boziu ..niech teraz już wszystko pójdzie gładko.. obiecuję Ci że będę super mamusią! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witaj Lenka u nas :-)) super wiesci, ale nie naciskaj na mezulka lepiej dzialaj z zaskoczenia ;-)

dziewczynki jak sie dostanie to dopiero sie zacznie, bo tu z roku na rok moga go przeniesc do nizszej szkoly.
Po real moze dokladnie to samo, tyle ze dluzsza droga i mniejszy prestiz, wiec bedzie musial udowadniac swoja wiedze... po gim wlasciwie wystarcza swiadectwo... no poki co tu nadal placa za wyksztalcenie, a niekoniecznie wiedze praktyczna... ma to swoje plusy i minusy.

Jakby nie bylo jestem z niego dumna :-)

Martoosia dobrze, ze Ty chociaz ganiasz, bo Kitka to probowala uciekac :-p:-D:-D:-D

co ja widze same brawa i ja sie do nich dołączam :tak:
zarazcie mnie tutaj tymi ciazowymi fluidami, bo dzisiaj moja kolej ;-) w piatek pecherzyk mial 8 mm, a od niedzieli co dwa dni sie bierzemy za pieszczoty :rofl2: oby zaskoczylo, bo jak nie to sie zrobi nie milo :blink:

Endi nadstawiaj co tylko sie da i lapaj :-D ile wlezie, a jak sie niezmiesci to upychaj ;-)

Klaczku a co sie mialo nie przyjac :-D:-D:-D w sumie zadna tu sie nie przyznaje do normalnosci ;-)

podejrzalam Dorci wykres i nastapil potop ;-( no nic to co Dorcia testujemy za miesiac ?? ktora jeszcze chetna??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry