• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc Lalunie :-)

Gatto, Martoocha bardzo sie ciesze z Wami i mam nadzieje, ze dla pozostalych tez mi sie uda wykrakac :-)

Gatto te wiedzmy, jedze one maja takie te nosy, dlugie garbate :-D
49.gif

Ostatnia edycja:
:-) haha, cześć dziewczyny i obecne tu czarownice :-p:-)
witch-ln019.gif
ładnie szalejecie z zaklęciami, ale pozytywnie :rofl2: aż należy Was pochwalić :-) - kto dalej łapie berka? i proszę mnie zarażać fluidkami już na zaś :laugh2: NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI :-) !!

cześć dziewczyny i inne czarownice:)
ja wstałam z zakwasami, kawka wypita, dzisiaj ciąg dalszy malowania....
@ dziś już nabrał wymiarów standardu, wczoraj tylko straszył.....
to może do urlopu się skończy:)
oby...

Wczoraj zjedliśmy o 19 pizzę, położyłam sie "na chwilę" przed tv i jak zasnęłam tak Mój S. obudził mnie 15 min przed północą;P
wstałam, umyłam zęby i przeniosłam się do łóżka by spać dalej:)

a dziś słoneczko świeci, uwielbiam takie poranki - bo aż żyć się chce!!!
dziś zamierzam dokończyć w sypialni akcję biel, jutro kapka fioletu, po urlopie tapeta i półki i będzie chyba ok:)
tak to się mniej więcej zapowiada:

syp.jpgsyp2.jpg

To idę działać:)

Gatto- ja jeszcze czekam na drugą betke..wtedy zacznę się troszkę bardziej cieszyć.. w tamtej ciąży miałam betkę wyższą w 12 dfl niż teraz.. no i 25iui z rana bladzioch wyszedł:baffled:... ech martwie się:sorry2:.

Nanulika- super kolory! :) ale mi się podoba!
Motylku- ja fluidkowałam już Was wszystkie na poprzedniej stronie:-p.
Kolejne fluidki po drugiej betce;-)

Jak dla mnie BOMBA :-)
ciekawie to wyglada, ale na co Ci tyle polek przy lozku?:blink:

Martoos nie martw sie, kazda ciaza inna i dokladnie ciezko walapac kiedy dzidzia sie usadzila na swoim miejscu ;-) bedzie dobrze, a Ty nie bierz przykladu z Kitki bo obie zeschizujecie na dobre... cieszyc mi sie tu i kropka :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry