• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Beta 30,51 !:-)
Ale mi się łapy trzęsą-a muszę na wszystkich wątkach napisać! :-p
Teraz módlcie się ze mną dziewczyny aby wszystko było przesuperancko! i żebym w marcu tuliła moje zdrowe dziecię :zawstydzona/y:

MartOocha MOJE GRATULACJE !!! Ściskam mocno i nadal będę trzymać kciuki, zobaczysz, będzie wszystko dobrze !!
Hehe teraz wytłumacz mężowi jak to jest że on w delegacji a Ty w ciąży ;-) &&&&&&&&&&&&&&&
Myszka2829 na pewno go przyjmą, jeszcze trochę stresiku i będziecie to mieć za sobą &&&&
Nanulika współczucia :/ wyżyj się na ścianach ;-)

Ja zaraz uciekam do szkoły rodzenia.

Beta 30,51 !:-)
Ale mi się łapy trzęsą-a muszę na wszystkich wątkach napisać! :-p
Teraz módlcie się ze mną dziewczyny aby wszystko było przesuperancko! i żebym w marcu tuliła moje zdrowe dziecię :zawstydzona/y:

No Ty farciaro, gratulacje, ściskam Cie mocno!:-) Szczęśliwy dzień dzisiaj!!!!!

Dalej będziemy przesyłać "nadziejowe fluidki" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nanulika cała przyjemność po mojej stronie.:-) Myślałam, ze w drugiej ciąży wszystko będzie dobrze,a tu bliźniak odszedł. Na więcej nie pozwolę. Maluj maluj, niech sobie wszystko pójdzie na ściany:-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeee moooooooooooooowiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllaaaaaaaaaaaaaam :-)

ale sie ciesze Martoosia i teraz juz zacznij obmyslac, co powiesz dziecku jak to bylo z ta delegacja tatusia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

heh jak ja lubie miec racje :-)
GRATULACJE Martus :-) niezapomnij wysciskac tatuska :-)

no i Martoos nie zapomnij krzyknac: BEREK!!!!!

reklama
Wow
super wiadomości i gratki ogromne

Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale nie miałam odwagi pisać. Jednak odebrałam dzisiaj wyniki, toxo nie wzrosło= stara infekcja , nieaktywna, niezagrażająca maleństwu, CMV IgM ujemne. Jak ja się cieszę. Doktorek powiedział, że teraz to tylko ode mnie zalezy kiedy zaczniemy staranka, tylko muszę M. wziąć z zaskoczenia w obroty, tak jak kiedyś Myszka pisałąś, zacznie się smyranie oj zacznie.
Dwa dni temu miałam owulkę, więc przy dobrych lotach następna powinna być koniec lipca początek sierpnia, nie mogę się doczekać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry