• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny wlasnie sie dowiedzialam, ze moja siostra jest w ciazy!!! ale jaja!! ja jestem na razie swinia i nic nikomu nie mowie:-(
NO CO TY! :) a w którym miesiącu? Siostra rodzona?

Myszko- teoretycznie w ciąży nic nie powinno się przyjmować.. nawet na opakowaniu MElisy piszą,że konsekwencje picia melisy w ciaży są nieznane, więc nie zaleca się tego..

Ostatnia edycja:
Tak siostra rodzona (11 lat mlodsza), wczoraj mi zostawila wiad na fb, ze wyszedl jej test pozytywny i robila tez bete, ktora wskazuje na 4tc. Czyli bedziemy rodzic w marcu, obie hihi

Martoocha tulam
przykro mi że znowu przechodziłaś przez to :(
zrób badanka, dorwij swego upragnionego lekarza i potem ostro do dzieła

my zawszew z bliźniaczką moją mówiłyśmy że zajdziemy razem no ale wiadomo :(

Gatto zrozumieją wiesz mi

Martus niby nie powinno sie nic brac, ale czy robilas badania na ktore antybiotyki Ty reagujesz inaczej jak wszyscy?? Poza tym antybakteryjnie dziala kali-pomagali (czyli nadmanganian potasu) mnie polozna po porodzie Tomka zalecila (bylo bardzo goraco i szwy sie papraly) po prostu robilam roztwor i sie nim podmywalam...

Gatto ale babcia bedzie szczesliwa :-D

Beta 1300..wskazanie do hospitalizacji..podejrzenie ciaży pozamacicznej:no:..czy to się nigdy nie skończy?
Lekarz mowi ze szanse sa małe, bo widac na wczesniejszych USG mały pęcherzyk, ale podobno w paru procentach na 100 zdarza się,że ten pęcherzyk to złudzenie 'lustrzane odbicie' pęcherzyka z jajowodu-czy jakoś tak...na wszelki wypadek chcą mnie przetrzymać i zbadać betkę w poniedziałek rano..Dam znać gdzie finalnie wylądowałam...

Beta >1000 + brak pęcherzyka=zawsze wskazanie do hospitalizacji i wykonania kolejnej bety za 48h

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry