• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczyny :) BOŻE !!!! w jakiej nawałnicy wracałam do domu z G ... :szok: 10 minut deszczu a ile szkód ... tak zaczęło lać,że G nic nie widział i musieliśmy stać na awaryjnych na poboczu bo nie szło ujechać ... i tak stoimy i drzewo się złamało ... :( !!!!!!!!!!!!! ja piernicze dobrze że mieliśmy odpalony samochód i w porę G to zobaczył i zdążył szybko odjechać ... i tak 1,5 h staliśmy bo drogi były nie przejezdne .... zawalone drzewa,pozrywane linie ... nie dość,że 1 drzewo prawie spadło na nas to zaraz przed nami spadło drugie ... no masakra mówię Wam,,, leżały konary na drogach wyrwane z korzeniami korki na 5 km ... bałam się jak cholera

Zobacz załącznik 482759Zobacz załącznik 482760Zobacz załącznik 482761Zobacz załącznik 482762

Ostatnia edycja:
reklama
MartOocha przykre, ale uważam że dobrze że poszłaś do tego szpitala. Bo jeżeli się okaże że to pozamaciczna, to będziesz w porę pod okiem lekarzy i przypilnują żeby Ci się nic nie stało, a tak, jakbyś została w domu i nie poszła, to mogłoby się to gorzej skończyć... trzymam kciuki za Ciebie, bądź silna.

Bardzo dziękuję za informacje o ekspresach. O tym bosh'u czytałam w necie fajne rzeczy, więc kto wie, czy się nie zdecyduję.

Martoocha ja przy poronieniu trafiłam na takiego gina, że... Znalazłam go na fb i koleżankom pokazywałam. Ciacho, że żadne słowa nie opiszą. Aż głupio do takiego przystojnego chodzić...

Motylku ładnie dostaliście. U nas tylko trochę popadało, ale chmury i wiatr były całkiem duże i nawet się zastanawiałam, gdzie uderzy...

Dla mnie gin to gin rozkladam nogi i gapie sie w sufit;-)

Martus dobrze, ze maja Cie na oku odpoczywaj i moze podpytaj co gdzie z badaniami oni tam beda wiedziec co, gdzie i kiedy
Trzymj sie Mala jestesmy z Toba

Witam!
Zapominajka- ja mam ekspres firmy Saeco Primea Cappuccino Touch Plus. Robi naprawdę pyszną kawkę i ma dotykowy ekran. Wystarczy tylko "palcem pokazać" którą się chce i sam robi.

Witajcie,
co do ekspresów to jeśli mogę dodać(akurat "siedzę"w tej branży a kiedyś pracowałam w znanej sieci kawiarnianej za granicą ) Saeco są najlepsze. Widzę opinie klientów i żadnych zastrzeżeń( a co za tym idzie reklamacji) Można o nich sporo poczytać w necie, są naprawdę chwalone. To firma która specjalizuje się konkretnie w ekspresach, Bosh jest znany z całego AGD.....Saeco robią pyszną kawkę, w granicach 1500-2000 można zakupić naprawdę dobry sprzęt ze spieniaczem do mleka i młynkiem do kawy... POLECAM!

A jeśli chodzi o przystojnych ginekologów- mnie taki młody i przystojny zszywał po porodzie :zawstydzona/y: Też dziwnie się czułam, choć wtedy o tym najmniej myślałam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry