• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak juz gadamy o ekspresach do kawy to moj jest nietypowych wymiarow, robi kawe na zawolanie, jak trzeba wymasuje stopki i meble skreca;-) pochlania gulasz na tony i jest po prostu kochany no i bezcenny ;-)

Drugi moj ekspres, nowszy model ma cos z oprogramowaniem, bo czesto sie buntuje i dziwne dzwieki z siebie wydaje zanim zrobi kawe, ale za to potrafi spienic mlesio ;-)

Generalnie uwielbiam moje oba ekspresy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki, dzisiaj z M pojechaliśmy zrobić zakupy dla dziecka, typu smoczki, butelki, termometry do wody, nożyczki itd. Wydaliśmy 420zł :eek: a nie kupiliśmy dużej butelki bo nie było, żelu do kąpieli i mleka bo nie wiem jakie każą pierwsze mieć w szpitalu i paru innych rzeczy więc jeszcze wydatek rzędu 100-200zł :eek: a ubranka nie kupiliśmy ani jednego. Masakra !!

Danutaski rany ale drogo, gdy ja robilam kosztorys w oparciu o amazon.de i ebay wyszlo mi z wozkiem ciuszkami, butelkami laktatorem i reszta w granicach 800 € potem polowalam na specjalne oferty i koszt zszedl mi do 650 co prawda wozka nie kupilam a butelki, lakrator musialam anulowac wygrane aukcje i sto par skarpetek... ,ale w pl strasznie drogo jak slysze. Zerknij moze ebay.de fajne zestawy mozna kupic za doslownie kilka, kilkanascie € gdyby byl problem z wysylka do pl, to wymienimy sie adresami to ci wysle, zaden problem;-)
Na bocianie masz nr do mnie gdyby cos:-)

Ostatnia edycja:
ale tu cichutko...
co do zakupów, to ja na BANK zbankrutuje kupując pierdołki i ubranka dla maluszka.. Sam wózek który sobie upatrzyłam za 3700 zł :szok:. A co dopiero ubranka i zabawki..na punkcie których mam OGROMNEGO CHOPLA! :sorry:. No nic..na razie mamy czas żeby odkładać na szaleństwa w przyszłości :-p.

reklama
:-D haha, wózek też sobie upatrzyłam .. aż 2 :) ale na razie pomarzyć można - idę jutro zrobić TSH i Ft4 jak wygląda po braniu tabletek ,,, ciekawe czy coś spadło :sorry2: jeżeli nie będzie mniej niż 2 to dupa :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry