Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PięknaDziewczyny melduję że dokładnie 11 miesięcy po poronieniu, 10.10 o godz 9:42 przez cc na świat przyszła nasza Helenka [emoji173] 57cm i 3600g [emoji7]
![]()
Trzymam kciuki za kolejne Maluszki [emoji173] Uwierzcie że marzenia się zpełniają [emoji7][emoji173]
![]()
gratulacjeDziewczyny melduję że dokładnie 11 miesięcy po poronieniu, 10.10 o godz 9:42 przez cc na świat przyszła nasza Helenka [emoji173] 57cm i 3600g [emoji7]
![]()
Trzymam kciuki za kolejne Maluszki [emoji173] Uwierzcie że marzenia się zpełniają [emoji7][emoji173]
![]()
czy ja cos przegapiłam ?Gratuluje kochana[emoji4]
Ale ten czas szybko leci[emoji4]
Sliczna dziewczynka[emoji4]
![]()
Trzeba wierzyć ze się uda [emoji4],a do marca jest jeszcze dużo czasu [emoji4]na starania.@alunia87 uuu zleci do marca raz dwa![]()
A ja mam nadzieję że do marca to już będę kiełkować fasolkąambitny plan tylko czy się zrealizuje..
Miłego dnia dziewczyny [emoji3]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczysz jak szybko końcówka zleci [emoji6] Ja z perspektywy czasu mogę powiedzieć że ciąża minęła błyskawicznie, choć początek się ciągnął [emoji6] Jeśli chodzi o zakupy to ja bym już na tym etapie ciąży nie potrafiła sobie odmówić przyjemności kompletowania wyprawki [emoji16]
![]()
Tak, Lilianka wlasnie dzis ma rowny miesiac[emoji4]gratulacjepiekna :*
czy ja cos przegapiłam ?Lilianka ma 1 mc? :*
A może macie ochote uzupełnic naszą liste
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Sto lat dla Lilianki ☺Tak, Lilianka wlasnie dzis ma rowny miesiac[emoji4]
![]()