• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello

Mam nadzieje wracajac do statystyk że mnie ominą te złe dane i bede w marcu tulić bobaska:confused:
Nie ma co o tym myśleć pozytywniue trzeba sie nastawić tak dzisiaj mnie kolezanka uświadomiła i postanowiłam sie tego trzymać;-)boje sie jak szlag ale musze wierzyć...

A co do wróżb dot. płci pamietam jak na patologii z córa leżała i tam pani jedna z obraczki wrózyła i wywróżyła mi synka hehe dziś wróżba mówi że bedzie córeczka a mi to obojetne obym donosiła ech...:tak:

Myszko chwytaj berka teraz TY jak nic:-)

Buterfly to do dzieła Maleńka!!!!!!!!!!

Spadam plaszczyc tyłek w wyrku:-D

reklama
Hola!!
Ewelka wyszla mi dziewczynka hihi, no nic cierpliwosci troche i sie dowiemy:tak:

Myszka ty tam latasz po CPP to lap dziada!! znaczy berka!

Butterfly ty dopiero co dostalas @ i juz koniec???matkozcorka! jak to leci!!

Na CPP dziewczyny jak odkryja ciaze to wolaja BEREK (jest taka zabawa: jeden goni, kogo zlapie to go nazywa berkiem i zaczyna gonic nowy berek i tak dalej, i tak dalej)

Butterfly nie gadaj!! U mnie caly dzidzien jak nic!!!

Ostatnia edycja:
Aaaaa no jakie to proste :-D wiem co to jest za zabawa w BEREKa ale właśnie nie wiedziałam w jakim kontekście to piszecie :-p A co to jest jeszcze CPP - boże jaka ja niedoinformowana jestem... :zawstydzona/y:

Martocha a no zaczynamy! Zawsze marzyłam o dzieciach z mała różnicą wieku :-) a jako że o Konrada rok się starałam po poronieniu to zaczynam już teraz :-D Jeszcze troszkę i ja tobie pokibicuję :*

Butterfly nie gadaj..... zazdroszczę :zawstydzona/y: u mnie też tydzień jak nic....

A teraz po porodzie mam jakieś porąbane cykle... jeden 44 dni ostatnie dwa po 35.... więc teraz nie mam pojęcia kiedy @ ma przyjść...

Opozniony PMS czy rozczarowanie @?
A moze 2w1 ;-)
Berek teraz krazy na CPP;-) tylko patrzec jak znow do nas wpadnie :-)

Hehehe
albo wkurzający małżon!!! Sama nie wiem.

Fifka to Ty +- dwa dni po mnie testujesz? Zapominajka tydzien pozniej? A przede mna Ania... no to mamy plan laseczki :-D
Teraz tylko berka przechwycic ;-)

No właśnie kolejny miesiąc mam dłuższy cykl. Czy to możliwe, że po poronieniu tak mi się zmieniło?

reklama
I ja sie zglaszam.
I zatestowalam dzisiaj.Test niestety ujemny,ale ostatni cykl mialam 39dniowy a testowalam teraz w 28 wiec zatestuje jeszcze raz w przyszlym tygodniu i zobaczymy.
Do jutra jestem jeszcze w polsce u mamy a potem spowrotem do domku a tam niemam internetu na nowym mieszkanku wiec niewiem kiedy znowu was poczytam,
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i wy trzymajcie za mnie!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry