• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo mowisz masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fifka CPP to watek Ciaza po poronieniu, na ktorym sie z Myszka udzielamy :happy2:

Zapominajka ja tez po poronieniu mialam porabane cykle, ale w druga strone, krotkie z dlugim krwawieniem:-(

reklama
Karo kochanie ja kupilam styk i starter w aldim, w sumie styk byl 39,99 albo 49,99 nie pamietam dokladnie i karte laduje 15 na miesiac net chodzi ladnie no i bez abonamentu, wiec chce laduje, nie chce to sie kurzy;-) jak wroce do telekomu to aldik znow bedzie odpoczywal w szufladzie ;-)
Aha no kciuki trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kicia bede lapac, ale jak Gosiak bedzie uciekac to zadyszke zlapie, nie berka :-D

Witam niedzielnie :) u nas od rana mgła i słonka nie widać :( teraz się troszkę podniosła ale szans na rozpogodzenie nie widać. Za to wczoraj było ładnie. Dzisiaj z mężem leniu****emy na całego :) na obiad rosołek i gulasz z warzywami.

przyjemnego dnia dla wszystkich !

Gatto dziękuję za wyjaśnienia! :*

U mnie po poronieniu było odwrotnie... zawsze miałam idealne 28 dniowe cykle... dosłownie książkowe bóle owulacyjne w 14 dc... a po poronieniu wolna amerykanka.... :no: raz 29 dniowe raz 40.... owu też przychodziła jak chciała i bez testów owulacyjnych potwierdzonych monitoringiem cyklu nie szło zaciążyć.... :-(

Marta a u nas w końcu widzę słoneczko po raz pierwszy od tygodnia :sorry2: Zapowiada sie piękny dzień! :-)

Mój malutki na reszcie zasnął! więc idę skorzystać z okazji i męża przelecieć :-p

i u nas też zawitało słonko :))

od rana wkurzyłam się na A. :wściekła/y: obiecał mi że w sierpniu będzie miał tydzień wolnego i sobie gdzieś wyjedziemy a tu patrzę w grafik i nie widzę nawet dwóch dni wolnych pod rząd. Za to cały szereg zaznaczonych na czerwono dwunastek. Ale mi się ciśnienie podniosło! Jego szczęście że na 22ego zrobił sobie wolne bo jakby teraz nie poszedł ze mną na usg to bym go oskalpowała chyba.

:-) dzień dobry!, u mnie zimno i pochmurno. W końcu wygmerałam się z łóżka bo w domu wylądowaliśmy o 4;30 :-p i poszłam spać dalej, ale mój pies wie jak zdemotywować człowieka i urządzał serenady :sorry::confused2: Dziś dzień lenia, po południu pójdę się ogarnąć i o 20;30 idziemy na imprezę :-p haha, Buziaki dla Was :) miłego dnia :-D:-D:-D

reklama
Hej babki!
Jakis zmasowany atak testujacych sie tu widze szykuje:) Na mnie S. Sie dzis rzucil jak robilam jajecznice i poszalelismy... nie wiem czy sie uchowamy do wrzesnia:P pilnujemy sie tak w 90% przypadkow,ale 10 pozostaje wolna amerykanka:D a co tam... wyszlam z zalozenia ze co ma byc to bedzie.
My wrocilismy z urodzinkowej mej imprezki przed trzecia jakos... tak wiec tempki nie zmierzylam dzis bo snu za malo no i alkohol.... jutro zmierze... Po szalenstwach dzisiejszych myslalam ze @ przyszla ale jakos teraz nie widze zeby cos sie dzialo... juz sama nie wiem co i jak... nieprzyzwyczajonam do takiej dezorganizacji bo od pierwszych staran w czerwcu 2011 obserwowalam swoj organizm i dobrze umialam przewidywaac co jak i kiedy. A teraz czarna dziura,nikt nic nie wie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry