danutaski
Fanka BB :)
Myszko a co mamy nie wierzyć, zawsze nowy cykl to nowa szansa więc może za około dwa tygodnie pośmieję się z Ciebie że berkiem zostałaś 
Nanulika pierwsze kilka cykli może być bardzo nieregularnych bo organizm dochodzi do siebie. Tak jak napisała już Myszka, mierz tempkę, ona może wiele powiedzieć ;-)
Jak jutro się zmierzysz i dalej będziesz w okolicy 36,7 - to jak na moje jesteś w fazie temperatur wyższych, biorąc pod uwagę także godzinę o której się mierzysz.
Co do "akcji bezpieczeństwa" też tak miałam - w styczniu
jak zaszłam w ciążę. Dowiedziałam się że mam chorą tarczycę, i niby się nie staraliśmy, ale zbytnio też nie zabezpieczaliśmy - no i teraz mam 30 tydzień akcji bezpieczeństwa ;-)

Nanulika pierwsze kilka cykli może być bardzo nieregularnych bo organizm dochodzi do siebie. Tak jak napisała już Myszka, mierz tempkę, ona może wiele powiedzieć ;-)
Jak jutro się zmierzysz i dalej będziesz w okolicy 36,7 - to jak na moje jesteś w fazie temperatur wyższych, biorąc pod uwagę także godzinę o której się mierzysz.
Co do "akcji bezpieczeństwa" też tak miałam - w styczniu
jak zaszłam w ciążę. Dowiedziałam się że mam chorą tarczycę, i niby się nie staraliśmy, ale zbytnio też nie zabezpieczaliśmy - no i teraz mam 30 tydzień akcji bezpieczeństwa ;-)
i wtedy mój się wścieka czemu telefonu nie wyłączył i odbierał.....
a teraz jest dopiero 8.... ogólnie martwi mnie troszkę to ze po porodzie sądząc po wykresach mam 11 dniową faze lutealną... boję się ze to za krótko przez co moje starania mogą być bezsensowne... :-( ale ja jeszcze dokarmiam swojego małego piersią więc być moze to dlatego te cykle są takie nie teges...