Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nanu dopiero zobaczyłam twojego bloga!
Bosz jak pięknie.....! U nas w domu na razie nie ma z czym skakać bo mamy większość mebli po teściach... bo na razie dorobiliśmy się tylko nowej elektroniki i na remonty na razie odkładamy...
Ale pięknie u ciebie!!! Już wiem do kogo będe się zgłaszać porady w razie robienia projektów pokoi
(a czeka nas tego spor bo jeszcze jeden pokój ponad 40m2) stoi w stanie surowym...
Ja w ciąży nie zażywałam witamin.... tylko kwas foliowy
Ani@k dziękuję :* ja już nie raz malowałam pokoje dziecięce
i w moim przedszkolu malowałam ściany i ozdabiałam sale :-)
Myszka ja się zajmowałam przez pewien czas zarobkowo malując pokoje dziecięce
dla mojego małego bym też poszalała ale niestety na razie mieszka z nami w pokoju bo jego (i rodzeństwa) pokoiki są jeszcze niedokończone...
Dzisiaj zamierzam mojego M kopnąć w d... i pójść sobie na gofry do parku! :-) no... zobaczymy czy mi się uda! Ale myślę ze po wczorajszej "awanturce" będzie chodził potulny...
Bosz jak pięknie.....! U nas w domu na razie nie ma z czym skakać bo mamy większość mebli po teściach... bo na razie dorobiliśmy się tylko nowej elektroniki i na remonty na razie odkładamy...Ale pięknie u ciebie!!! Już wiem do kogo będe się zgłaszać porady w razie robienia projektów pokoi
(a czeka nas tego spor bo jeszcze jeden pokój ponad 40m2) stoi w stanie surowym...Ja w ciąży nie zażywałam witamin.... tylko kwas foliowy
Ani@k dziękuję :* ja już nie raz malowałam pokoje dziecięce
i w moim przedszkolu malowałam ściany i ozdabiałam sale :-) Myszka ja się zajmowałam przez pewien czas zarobkowo malując pokoje dziecięce
dla mojego małego bym też poszalała ale niestety na razie mieszka z nami w pokoju bo jego (i rodzeństwa) pokoiki są jeszcze niedokończone...Dzisiaj zamierzam mojego M kopnąć w d... i pójść sobie na gofry do parku! :-) no... zobaczymy czy mi się uda! Ale myślę ze po wczorajszej "awanturce" będzie chodził potulny...

a żeby doprowadzić to do ładu potrzeba jest sporo kasy...
jakie kolory są modne albo wzory