• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny.....od rana watek artystyczny:tak:
Fifka, ja tez przedszkolanka, choc tak zdolna nie jestem:no:ale wyzywalam sie w moim bylym przedszkolu. Teraz odkad zmienilam kraj nie pracuje w zawodzie czego niezwykle zaluje, bo uwielbialam moja prace.
A czym malujesz na scianach? znaczy jakimi farbami?akrylami?

reklama
plamie juz 7 dzien , w poprzednim cyklu bylo 6 dni i pożniej płodny sluz i owulka a teraz nie wiem i zaczynam się martwic że nici z boboseksow, ze cos jest nie tak z po tym łyżeczkowaniu:no:

Myszka
nas tu bynajmniej nie wkurwiasz więc nie wiem jak to z tymi Twoimi talentami:D

lenka21*
może idź do gina sprawdzić jak się ma Twoje wnętrze... Ale tak jak i mi dziewczyny pisały, organizm bardzo różnie reaguje po takich przebojach, cykle są czasem skrajnie krótkie lub skrajnie długie...
Wszystko musi się ustabilizować. Ja goję się jak rana na psie. Ekspresowo1 jakiś zmutowany typ chyba jestem,naprawdę... wszystko się goi tak,że gin zdarza mi się szokować, cykl pierwszy "po" normalnej długości, jak przed ciążą, zobaczymy jak będzie dalej...

Ostatnia edycja:
Lenka lepiej sprawdzic u lekarza, moze masz zbyt malo progesteronu, co moze dawac takie efekty....mysle, ze powinnas sie wybrac na przeglad podwozia:tak:

Myszka ja tam nie odczułam twojego talentu! :-D

Gatto no ja teraz też mam sporą przerwe w pracy... bo 9 miesięcy na zwolnieniu siedziałam i teraz już pół toku z małym siedzę... a skoro planuję drugiego to też jeszcze posiedzę.... i też tęsknie... kocham tą pracę i nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej niż wśród dzieci :tak:

Lenka też bym zgłosiła się do gina jeśli jutro dalej będziesz plamić...

Mi się dzisiaj męża nie uda wyciągnąć... po 13 jedzie na jakieś badania do pracy... :-( a mi się samej nie będzie chciało łazić po mieście... :-(

Fifka no normalnie szczena opada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdolna bestia jesteś!!!!!!!:tak:
Nanu dzięki.. zobaczymy co zdziałamy.. najśmieszniejsze jest to że pytalismy czym w castoramie zostały przyklejone te płytki.. i powiedzieli nam że.. silikonem:szok: to po kiego ch..ja polecają klej stegu:wściekła/y: ehhh remonty.. a co do sypialni.. to właśnie szukam inspiracji:tak: podglądam Cię, podglądam;-)
Lenka ja też długo plamiłam.. tak mnie to już wku...wiało ze mała bania.. dla spokojności podejdź do gina..:tak:
Myszka Ty wkur..wiasz ludzi???? pierwsze słyszę!!!!!!!!!!!:szok: Ty przecież jesteś z tych co 'do rany przyłóż'.. Twój Tata się nie zna;-):tak:
Gatto a dlaczego w Italii nie 'przedszkolankujesz'? myśle że język znasz bardzo dobrze.. a propo's książki.. jest rozchwytywana w mojej bibliotece.. dostępna bedzie dopiero w.. sierpniu:dry: ale ja ją dorwę w końcu..:tak:

Ani@k
to może spróbujcie silikonem podziałać:)
a sypialnia u nas jeszcze nie skończona, może w ciągu 2 tygodni uda się wykończyć:) pochwalę się jak coś:)
jak znajdę stare zdjęcia sprzed remontu to wam pokażę jak było:)

ja też teraz miałam przerwę w pracy, po stracie zdecydowałam się na 8tyg macierzyńskiego... powiem,że dobrze mi to zrobiło. Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie wypoczynkowym jeszcze.... potem wracam:) zobaczymy jak to będzie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry