• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto ja tam nie przepadam z słodkościami za mocno :-D więc to nie o to chodzi.... chciało mi się po prostu połazić z mężem...:-(

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;-)

Ani@k bo wbic sie tutaj we wloski system to graniczy z cudem, a przedszkoli pywatnych jest bardzo malo. Generalnie bede probowala, ale poki co mam conajmniej rok odpoczynku za ktory mi placa hihi:tak:
A probowalas moze na allegro, chyba nie kosztuje duzo, a czasem widzialam, ze ktos sprzedaje:tak:

reklama
na allegro.. nie.. jakoś mi do głowy nie przyszło.. tak się nastawiłam na bibliotekę że nic poza nią nie brałam pod uwagę..
:baffled:

a z pracą rzeczywiście.. zapomniałam że problemy takie występują wszędzie:zawstydzona/y:..

wczoraj np. spotkałam koleżankę z liceum.. pracowała sobie na urzędniczym stanowisku i pewnego dnia zmienił się jej dyrektor.. po czym dostała wymówienie.. obecnie szuka pracy.. i weź człowieku tyraj do 67 roku życia.. tylko gdzie????:no:

Aniu oj ja potrafie doprowadzac do szalu, ojciec wiedzial co mowil, trzeba sie tylko u mnie doprosic, a nie ma wtedy odwrotu...charakterek to ja mam. Owszem z czasem zlagodnialam, ale mimo wszystko daleko mi do osoby o ktorej piszesz ;-)

My wczoraj poszlismy niby zalatwiac sprawy, ale spacerkiem...no i w efekcie nie zdarzylismy :-D wiec dzis pojedziemy ;-) ale za to doszlam do gabinetu tego nowego ginka i termin mam na czwartek na 9:00 :-)

hehe powiem że ja charakterek też miewam paskudny.. :tak: ale chyba każdy reaguje na to jak ktoś usilnie wyprowadza z równowagi.. czasem trza wrzasnąć, klepnąć a później wychodzi ze 'człowiek nadpobudliwy';-) :-)

ja i tak mysle że jesteś 'równa babka' a to że sie czasem zdenerwujesz nie dyskwalifikuje Cię z dyscypliny bycia dobrym, miłym człowiekiem :**

aa bieganie???:zawstydzona/y: ja teraz jestem na etapie zmuszenia się do jazdy rowerem..:zawstydzona/y::sorry2:

ja polecialam po calej linii i sciagnelam do telefonu program monitorujacy moje postepy :-D nawet gada do mnie ;-) mierzy "predkosc" mojego swinskiego truchtu i kalorie... do pomiarow pulsu itd trzeba sciagnac platna wersje, no ale zobacze ;-)

Aniu w sumie nie mnie oceniac, jak ludzie mnie widza ;-) a rowerkiem to ja do sklepu wyskakuje ;-) jak ostatnio po mleko do kawusi :-D

Nanu smacznego :-)

:-D myszka,nanulka zazdroszczę motywacji :tak:

bieganie hmm... mi jest za gorąco :-p :rofl2: szkoda,że nie mam basenu nigdzie :blink: to bym sobie popływała :tak: a tak to się kisze w domu, bo nawet na dwór przy takim upale nie chce się wyjść, a i jak moje nogi łapią słońce to Boże uchowaj... zachciało się opalania, ja to jak ja ale G to spalony na maxa i już byłam odwiedzić aptekę po coś łagodzącego :-D

myszka
ja tez coś takiego znalazłam,
ale jeszcze się nie wgłebiłam w tajniki aplikacji:)

Motylku
ty ostrożnie z tym opalaniem bo się nam poparzysz!

reklama
nanulka opalanie STOP! wczoraj za mocno mi się nogi przypiekły :baffled: i dziś trochę pieką, ale jakoś da się wytrzymać , dziś zero opalania, może pod koniec tygodnia dopalę bladości :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry