Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
licze, ze potem nie bedziecie mnie scigac o alimenty
;-) uda nam sie zobaczysz :*Ani@k slonce ty wiesz, ze ja nie wiem co sie stalo u ciebie? w sumie juz bylas dosc wysoko:-(

jestem juz po wizycie :-)
Nanu wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-))) moze te cholerne obesrance chcialy Ci zyczonka zlozyc i stad ten nagly ped na Twoj balkonik, no i z wreczaniem kwiatow tez maja maly problem, wiec... usmiechnij sie skarbie :-)
Gatto kochanie jabluszka i sok z jabluszek i jak mozesz musli jedz. Trzymam kciuki oby to byl efekt zaparc&&&&&&&&&&& bo ja juz ta zyrafe wyciagnelam z kartonu :-)
no wiec tak na wizycie... obszerny wywiad, mam przyjsc w 4-5 dc to zrobimy sobie pomiary hormonow i jeszcze dokladniej podejrzymy tarczyce, bo Tsh mam 0,72 wiec stwierdzil, ze to dolna granica normy i wypada spojrzec dokladniej, kolejne badanko hormonkow powtorzymy w 21 dc i bedziemy wiedziec wiecej (doplata do kasy chorych za oba pomiary 25)... jestem juz po jajeczkowaniu (chyba moj termometr jednak slabo dziala), wszystko wewnatrz gotowe na przyjecie Kropeczki... wiec czekamy czy sie nam udalo. Pobral wymazy na cytologie, zbadal piersi i machnal usg dopochwowe (endometrium 17,1mm)
tak jak sie spodziewalam wszystko jest ok :-)
endometrium szalenie piękne
, moj problem to byl goowniany szpital... a doktorkiem i jego podejsciem jestem oczarowana, choc badanie do najprzyjemniejszych nie nalezalo.
Mam nadzieję ze szybko poczujesz ulgę :*
super ze lekarz taki z podejsciem to bardzo wazne jakby polowa sukcesu
ach te kocecki potrafia nabroic to moze ten nowy bedziesz gdzies chowac coby koteczek nie mial kontaktu no i zebys sie nie matrwila ze owu brak;-)