• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jestem juz po wizycie :-)

Nanu wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-))) moze te cholerne obesrance chcialy Ci zyczonka zlozyc i stad ten nagly ped na Twoj balkonik, no i z wreczaniem kwiatow tez maja maly problem, wiec... usmiechnij sie skarbie :-)

Gatto kochanie jabluszka i sok z jabluszek i jak mozesz musli jedz. Trzymam kciuki oby to byl efekt zaparc&&&&&&&&&&& bo ja juz ta zyrafe wyciagnelam z kartonu :-)

no wiec tak na wizycie... obszerny wywiad, mam przyjsc w 4-5 dc to zrobimy sobie pomiary hormonow i jeszcze dokladniej podejrzymy tarczyce, bo Tsh mam 0,72 wiec stwierdzil, ze to dolna granica normy i wypada spojrzec dokladniej, kolejne badanko hormonkow powtorzymy w 21 dc i bedziemy wiedziec wiecej (doplata do kasy chorych za oba pomiary 25)... jestem juz po jajeczkowaniu (chyba moj termometr jednak slabo dziala), wszystko wewnatrz gotowe na przyjecie Kropeczki... wiec czekamy czy sie nam udalo. Pobral wymazy na cytologie, zbadal piersi i machnal usg dopochwowe (endometrium 17,1mm)
tak jak sie spodziewalam wszystko jest ok :-)

Ania musimy wierzyc i myslec pozytywnie, ja tam moge sie bawic w krakadlo :-D licze, ze potem nie bedziecie mnie scigac o alimenty :-D ;-) uda nam sie zobaczysz :*

Fifka takie obawy i refleksje maja wszystkie mamy niemowlakow, ale wierz mi dasz rade :-) czesto sie slyszy, ze po przejsciach i pozniejszym porodzie wszystko idzie jakby wg ksiazki, wiec nie stresuj sie na zapas, bo nic z tego dobrego nie bedzie :-)

Ostatnia edycja:
Ani@k slonce ty wiesz, ze ja nie wiem co sie stalo u ciebie? w sumie juz bylas dosc wysoko:-(

a mnie się wydaje że to prl.. zaliczę kilka skoczków i przywitam @.. w nowym cyklu może bedzie lepiej..:sorry2:

jestem juz po wizycie :-)

Nanu wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-))) moze te cholerne obesrance chcialy Ci zyczonka zlozyc i stad ten nagly ped na Twoj balkonik, no i z wreczaniem kwiatow tez maja maly problem, wiec... usmiechnij sie skarbie :-)

Gatto kochanie jabluszka i sok z jabluszek i jak mozesz musli jedz. Trzymam kciuki oby to byl efekt zaparc&&&&&&&&&&& bo ja juz ta zyrafe wyciagnelam z kartonu :-)

no wiec tak na wizycie... obszerny wywiad, mam przyjsc w 4-5 dc to zrobimy sobie pomiary hormonow i jeszcze dokladniej podejrzymy tarczyce, bo Tsh mam 0,72 wiec stwierdzil, ze to dolna granica normy i wypada spojrzec dokladniej, kolejne badanko hormonkow powtorzymy w 21 dc i bedziemy wiedziec wiecej (doplata do kasy chorych za oba pomiary 25)... jestem juz po jajeczkowaniu (chyba moj termometr jednak slabo dziala), wszystko wewnatrz gotowe na przyjecie Kropeczki... wiec czekamy czy sie nam udalo. Pobral wymazy na cytologie, zbadal piersi i machnal usg dopochwowe (endometrium 17,1mm)
tak jak sie spodziewalam wszystko jest ok :-)

no i super!!!!! życzę Dzidziola a nawet dwóch na raz:tak: endometrium szalenie piękne :szok:
a temp. czasami wzrasta już po owu.. na dniach będzie skok, zobaczysz!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzięki za życzonka dziewczyny:D

Cieszę się Myszka że wszystko ok z Tobą i 3mam kciuki za zafasolkowanie:)

Zmartwiłam się tym,że po tempce nie wiedziałaś o jajeczkowaniu, liczyłam na to,że to działa:P

U mnie teraz ciężko wyczuć jak długi będzie cykl... ostatni 27 dni. Niby moja norma:) bo przed ciążą miałam między 27 a 29 dni. Tak więc wychodzi,że jajeczkowanie powinno być jakoś w przyszły weekend... zobaczymy... Zreszą co ma być to i tak będzie więc nie ma co szaleć...

Buziaki!!!

dziewczynki mowilam Wam, ze ja tak malo pasuje na jakikolwiek watek bo u mnie problemow nigdy nie bylo:zawstydzona/y:, moj problem to byl goowniany szpital... a doktorkiem i jego podejsciem jestem oczarowana, choc badanie do najprzyjemniejszych nie nalezalo.
hehehe Ania my juz tam kiedys sie umawialysmy na zaciazenie razem, nie?? (bez skojarzen dziewczynki, bez skojarzen) no to mi sie tu teraz nie wylamuj cio;-) myslimy pozytywnie i dbamy o siebie :-)

Nanu to dziala, nawet lekarz mnie pochwalil, bo dzieki Wam umialam mu powiedziec jak wyglada moj cykl :-) tyle, ze moj termometr niejednokrotnie mial bliskie spotkanie z podloga za sprawa wszedobylskiego koteffka mojego :-D

dobra lece do tego boordelu zwanego moja ex-pracodawca... nie wyslali mi wszystkich papierow i trzeba ekstra jechac :-/

Ostatnia edycja:
Gatto w ciąży często coś boli bo macica sie rozciąga :tak: Mam nadzieję ze szybko poczujesz ulgę :*

Ani@k musiałam leżeć bo cły początek krewiłam i plamiłam... a później miałam skurcze i od 29 tygodnia do samego pordu 3 razy rozpoczynała mi sie akcja porodowa.... więc miałam nie wesoło... ostatnie dwa miesiace w szpitalu przeleżałam... a na początku co drugi dzien byłam na IP...

Myszka mam ogromną nadzieję ze masz rację... MARZE o dzieciach z małą różnicą wieku dlatego się na to decyduję ale strach jest i wiem ze będzie tym bardziej ze jedną ciąże straciłam... :-(

zajrzę później do was, bo mały spać teraz nie chce i mnie woła na macie. :*

reklama
Oj tam oj tam Myszko zaraz niepasujesz wazne ze czujesz sie tu dobrze i ze pomagasz tym co problemy miewaja lub maja:tak:super ze lekarz taki z podejsciem to bardzo wazne jakby polowa sukcesu:tak:ach te kocecki potrafia nabroic to moze ten nowy bedziesz gdzies chowac coby koteczek nie mial kontaktu no i zebys sie nie matrwila ze owu brak;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry