• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej

Myszka rzeczywiście endo piekne. mam nadzieje że beda II:tak:
Gatto, mnie codziennie brzuchol pobolewa niestety jakies takie skurczki mam. A moze wczoraj sie przemeczyłaś i dziś tak reagujke organizm, z cała pewnościa to nic takiego albo Dzidzik Gattinko rośnie i sie rozpycha w brzuszku:-)

Nanu wszystkiego dobrego.:tak:

Mialam koszmarną noc, bolał mnie brzucholek, Córa sie przexziębiła goraczkowała katarek nie dawał jej spać. Ogólnie kapioza.

oby dzis bylo lepiej.....

reklama
Kaso duzo zdrowka dla Malej i Okruszka trzymyjcie sie, bedzie lepiej :-)

Elka ja to mam cicha nadzieje, ze nowy to juz mi nie bedzie potrzebny ;-) do tych pomiarow

Ania loooo matko kochanie wszystkiego NAAAAAAAAAJJJJJJJ, no i wiesz nam jedno wystarczy, drugie sie u Ciebie rozgosci zaraz poslemy newsy do pijaka bocka :-)

Ani@k mnie chodzilo o strate ciazy, nie o spadek temp:sorry2:

Myszka suerowo, ze wszystko w porzadku, a jesli chodzi o tsh to moja endo mowi, ze wysokie to problem w ciazy, nie niskie. No i znaczy, ze te male skoczki to owu byla hahaha, ladnie nastepny zepsuty termometr nam sie szykuje!!

Kaso trzymajcie sie tam dzielnie!!

Ja wypilam activia fresh:tak:Ten bol brzucha to na pewno zaparcie, bo slysze jak mi tak kiszki graja (nie jestem glodna).

Nanu to dziala, nawet lekarz mnie pochwalil, bo dzieki Wam umialam mu powiedziec jak wyglada moj cykl :-) tyle, ze moj termometr niejednokrotnie mial bliskie spotkanie z podloga za sprawa wszedobylskiego koteffka mojego :-D

a ja dzięki mierzeniu i zygzakom dowiedziałam się ze mam za wysoką prolaktynę.. i dzięki temu teraz zaczęłam leczenie na obniżenie prl - też myślę że merzenie działa..
a u Myszki - obstawiam skok jutro, góra pojutrze:tak:

Ani@k mnie chodzilo o strate ciazy, nie o spadek temp:sorry2:

u mnie na kolejnej wizycie na badaniu na fotelu wszystko było w porzadku.. w znaczeniu szyjka w odpowiedniem stanie.. nic nie wskazywało 'najgorszego' dopóki lekarz nie wiziął doplera (?) takiego przyżądu do mierzenia tetna płodu.. i nic nie mógł usłyszeć.. słuchał, słuchał w końcu poprosił mnie na usg.. okazało się że serduszko nie biło.. nie umiał odpowiedzieć na pytanie dlaczego.. na skierowaniu do szpitala napisał 'obumarcie ze względu na wadę macicy' jednakże nie powiedział na 100% że to przez macicę serce Dziecka przestało bić..
w szpitalu lekarz mówił, że wada macicy jaką mam nie musiała być przyczyną poronienia.. mam wątek (nie na BB na BB mam tylko jedną Kahaka :***) dziewczyn i z macicami dwurożnymi i z macicami podwójnymi którym udało się urodzić (niektórym) nawet po 2 dzieci.. natchnęły mnie wielkim optymizmem że i mi się uda.. więc czekam:sorry2:

Myszka a wiesz że ja nie cierpiałam jak ktoś mówił że poroniłam??? ja uważałam że moje Dziecko zmarło.. nie nawidziłam jak ktoś używał terminu 'poronienie'.. z czasem się oswoiłam..

Gatto to całe szczescie ze to tylko zaparcia:tak:

Elka widze ze TY tez nie palisz od niedawna w sumie, ja rzuciłam jak zaszłam w ciąże i dobrze bo od dłuższego czasu ja i mąż chcieliśmu sie pozbyć tego kosztownego nałogu.

Ani@k ja mam kumpele która sie dowiedziala niedługo przed porodem że ma właśnie taką wade ale urodziła przez CC druga miała2 macice 2 pochwy itd ale poddała sie operacji, po roku moigła sie starac i właśnie jest w trakcie "robienia" dzidziusia.:tak:U niej ta operacja była konieczna.

dużo czytałam o operacji usunięcia przegrody.. ale w moim przypadku (znaczy w przypakdu dwurożnej) to i tak nic nie daje.. wyczytałam też że 'brutalna' operacja jest przestarzała i może tylko 'namieszac'..
ale też czytałam ze każda kolejna ciąża 'rozciąga' macicę.. choć u mnie się chyba rozciągała:zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczynki, poczytałam Was oczywiście. Nie mam za bardzo czasu się rozpisywać ale chciałam życzenia złożyć

Nanulinka i Ani@k wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń a tego najważniejszego jak najszybciej :)

Myszka &&&&&&&&&&&&&& żebyś nie musiała kupować nowego termometru :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry