• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja nie lubie, a przestac jakos nie moge :-( ale juz obgadalam taktyke z eMem ja ide na plastry, a on na liquidy no ale wtedy moze palic w lozku ;-) maly kompromis musial byc :-)
On tam nie ma z tym problemu, taki kochany jest, a wie ze mnie niepalenie idzie ciezko...
Dla nie wtajemniczonych liquid to ten plyn do e-papierosow :-)
Jutro wejdziemy do ubezpieczyciela i dowiem sie z czego moge skorzystac w ramach walki z nalogiem, bo generalnie plastry sa dosc drogie na miesieczna kuracje wychodzi ponad 100, a wiadomo nie palisz = podjadasz, wiec tu owoce, tam owoce i koszty rosna, a wiem ze oni tu wspieraja walke z nalogiem, bo potem wiecej im zostaje ze skladek jak sie nie choruje...inwestuja, zeby zarobic a ubezp., tutaj obowiazkowe wiec tak i tak kase ode mnie maja ;-)
Jutro Wam powiem co i jak dokladniej po wizycie u nich..i tak musze isc bo nowe karty robia z fotkami i wzywaja na foto :-)
Dobrej nocki kochane babolki :-)

reklama
Witam
nie palę , ale to okropny nałóg. Za wszystkie chcące przestać palić trzymam kciuki &&&& .
Ledwo dzisiaj wstałam po wczorajszym , delikatne plamienie nadal się utrzymuje, owulki brak , jakoś jestem pesymistycznie nastawiona.

To miłego dzionka Wam życzę.

Myszko powodzenia na wizycie!! :-) hehe masz rację z tym niepaleniem... życzę również powodzenia w rzucaniu bo wiem ze to łatwa sztuka....

Zapominajka my się jeszcze nie znamy! Witaj :-D

Lenka do póki nie ma @ jest nadzieja! Trzymam kciuki!! &&&&&&&&&&& :tak:

Ależ ten mój wykres jest śmieszny.... gdyby nie jeden spadek to normalnie byłby prościutki... codziennie ta sama temperatura :-D już nie wiem czy to termometr czy taki organizm wyrównany :-)

Fifka ja nadal czekam na owulacje, mam różne cykle, najwczesniej owulkę miałam w 22dc, przypada w sobote, a za bardzo oznak nie widać, moż etrochę śluzu z tym plamieniem, ale nie jestem zadowolona z ilości, a ta szyjka:baffled: też pewna nie jestem. Boboseksy w razie czego były, chociaż byłam padnięta, 3 minuty i po , taki ekspres:zawstydzona/y::-D

Hej babolki, witam sie z herbatka i drozdzowkami! Kupilam 4, jedna juz zezarlam......co to bedzie jak zjem wszystkie!!:szok:

Lenka ile ty dni juz tak plamisz????nie za dlugo? plamienie srodcykliczne to max 3 dni, a u ciebie to juz chyba dluzej, co??

Lenka a badałaś progesteron??? U mnie takie plamienia były jak miałam jego niedobór... kurcze nie znam twojej historii :zawstydzona/y: więc za bardzo nie wiem jak się do tego odnieść...

Gatto witaj! Ja jak zwykle przy kaweczce z rana i na komputerze :-D mały zasypia wiec to mój czas!

Ja z herbata earl gray bezkofeinowa hihi

Fifka ja tez wlasnie mialam niedobory progesteronu i tak plamilam, ale Lenka twierdzi, ze jeszcze nie miala owu, wiec na progesteron za wczesnie, ale cos nie gra wg mnie.

Hej Dziewczynki

Ja rowniez witam sie przy kawie;-)J robi sniadanko wiec zyc nie umierac:-DMyszka powodzenia na wizie daj znaka co zalatwilas a swoja droga to fajne maja podejscie lepiej wspomagac leczenie niz pozniej placic jak juz sie zachoruje naprawde mi sie podoba:tak:Gatto obrzarciuchu hehehe od rana juz o jedzeniu ale co tam w koncu fasolka musi rosnac:-)Lenka rzeczywiscie juz dosc dlugo te plamienia masz moze sporobuj z tym progesteronem ja tez chyba zrobie bo przed ciaza tez mialam takie plamienia a nawet delikatne krwawienia i w ciazy tez bralam dupka no chyba zrobie a w ktorym dc najlepiej robic progesteron????Milego dnia Babki

Hm... a skad Lenka wiesz ze nie miałaś owu? Miałaś monitoring? Czasami te objawy kłamią tak jak u Myszki... wykres nic nie pokazuję na na Usg było widać ze jest po jajeczkowaniu :tak: czasem w czasie owu zdarza się plamienie, kiedy pęcherzyk pęka... też tak raz miałam więc może teraz jest owu??

Ja bym przeszła się z tym do ginekologa....

Elka
z tego co wiem koło 22dc... ale to zależy ilo dniowe masz cykle.

Ja tak myślę ze chyba też się zapiszę do gin... niech tam mnie poogląda czy mogę się już starać o maluszka w końcu niedawno jeszcze rodziłam...

Ostatnia edycja:
reklama
chwilowo brakuje czasu zeby leciec do lekarza, od kilku dni to takie bardziej brudzenie a dzisiaj na razie ( odpukać ) czysto , tylko śluz. Wcześniej wyczytałam że takie plamienia wynikają z wahan estrogernów, stres, nadmierny wysiłek, ostatnie dni oprzątam za M. on ma o wiele cieższe taczki + żniwa, więc się trochę nadżwigam + remont. A siebie obserwuje od ponad roku i zawsze wychwycę owulke, bo śluz , szyjka i przede wszytskim bardzo charakterystyczny ból podczas owulki, to mój drugi cykl po zabiegu więc daje jeszcze szance mojemu ciału , jeśli będzie miała być ciąża to będzie , będe się martwić po ndz jak tak dalej pójdzie choc po ostanim sprawdzeniu majtasów :-D znowu zaczynam być dobrej myśli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry