Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiec mam mnustwo zdjec i nic tam nie widac, a co do miesiaczki to NIe jest tak ze mam co trzy miesiace, czesto jest regularna, ale tez zdaza sie np 2-3 razy w roku ze mam co dwa no albo trzy miesiace, ale to sporadycznie. Zazwyczaj wlasnie wtedy gdy mialam nadzieje ze jestem w ciazy, a gdy robilam test ciazowy, oczywiscie po za ostatnim razem zawsze byla jedna kreska to i na drugi dzien okres sie pokazal. Jakies dziwne to u mnie, ale ja sama tez do normalnych nie naleze ;-)
ale problemem jest mechanizm palenia... nie nie miałam w sobie siły zeby rzucić od tak... w ciąży rzuciłam i nie wyobrażam sobie w błogosławionym stanie palić. Ciesze się ze od nałogu się uwolniłam i już do niego nie mam zamiaru wrócić bo wiem co to za szajs i jak ciężko z tym walczyć. Ale właśnie dlatego ze paliłam rozumiem palaczki...