Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no jestem ale co zrobic, bede probowac nadal moze za ktoryms tam razem mi sie w koncu uda ;-)
to tylko temat nie denerwuj się! ja naprawdę wiem co to ten cholerny nałóg i wiem ze to nic prostego zwłaszcza jak się to po prostu lubi,... więc nikt tu ciebie nie potępia, każdy ma swój rozum i piszę o sobie :-)
ale tak mi się nie chce.....
Kaso ja tez rzucialm jak zaszlam w ciaze i tak mi zostalo pomyslalam sobie ze jak nie zapalilam zaraz po # to juz wytrzymam ale jakos nie zauwarzylam zwiekszenia budzetu:-(Nanulika gratuluje wygranej walki z zasrancami oby nie wrocily &&&&& Ona no tak to sie dziwnie zycie toczy zycze aby tym razem i z M bylo spoko i fasolka szybko &&& Danutaski spokojnego doczekania do rozwiazania tez slyszalam zeby nie rzucac tak odrazu bo to moze zaszkodzic stopniowo trza aby szoku nie bylo
ale troche to naciagane moim zdaniem z kazdego nalogu trudno wyjsc czy to palenie picie czy obgryzanie paznokci trzeba duzo silnej woli samozaparcia a najbardziej porzadnej motywacji jakby zdrowie nie bylo dostatecznie motywujace
Myszko ksiezniczka przeslodka racja dzieciaczki sa kochane