• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
yhym jak sie obudzi to posiedzimy chwilkę aż znuży Alana i poszalejemy kamasutra do boju a co....:-D:-D:-Dbo ja mam w domu małego ciekawskiego więc wiecie wolę być ostrożna i uniknąć krępujących pytań bo 3latki to strasznie dociekliwe bestyjki:-D:-DA pewnie tak szybko nie zaśnie :-(bo też się tatą musi nacieszyć:-)ale mamka cierpliwa jest wszystko sobie odbije:-D

Ostatnia edycja:
nanulka my jak takie JEBOKI hahahahahahahahaha

Seksoholiczki z babyboom :-D

A co do farb to powiem wam, co jakiś czas temu powiedziała mi fryzjerka.
Mianowicie nawet farby z amoniakiem i bez to jeden banan, bo te bez amoniaku po wymieszaniu składników amoniak już zawierają. Tylko takie delikatnie farbujące płukanki amoniaku nie mają, ale kolor jest wtedy mało wyrazisty i się zmywa, bo to właśnie amoniak jest nośnikiem koloru.

gatto

przecież my tak dla żartów!!!

A gatki motylku na zachętę i pobudzenie wyobraźni:P no chyba że wszystko od razu po ciemku to nie ma co kombinować - tylko do dzieła:)))

Gdy jest goraco ja tak serwuje, a w ciagu dnia przekaski ;-)

Zrobilam sobie ciepla kapiel z plynem ralaksacyjnym i czuje sie o niebo lepiej, bol odszedl:-)
M zrobil mi herbatki truskawkowej z wisnia...pycha:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry