• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Juz naniesiona na wykres:-)
Zawsze najpierw Was czytam pijac kawe, a potem wprowadzam zmiany do wykresu;-) zeby znow czegos nie namotac:-D
Dzis sie obudzilam bez kawy...

Powodzenia na jezdzie i milego dnia kochana:-)
Pamietaj budzik na rano nastawic ;-)

reklama
witam się z rana :-) pełna energii :tak:

Ani@k
gif nie oznacza,że jestem wariat czy coś :-p GIF - jeden z popularnych formatów plików graficznych. Zachowany w nim obraz może być czarno-biały, w odcieniach szarości lub kolorowy (maksymalnie 256 barw). Zaletą GIF-ów jest ich mały rozmiar (dzięki kompresji) oraz to, że można zapisywać w nich animacje - głównie z tych dwóch powodów są one chętnie wykorzystywane w internecie ------> przykład gifu
koty29.gif

danutaski :-( współczuję przeżyć, ale całe szczęście że wszystko jest dobrze!!!

nanulka
chyba spać nie możesz :D 5;25 na forum :szok: pazurki bardzo ładne :-)

marta
uff, całe szczęście,że to tylko plama :tak: no i za świnkę trzymam kciuki żeby zaczęła jeść :)

myszka dzień dobry!:-)

Witajcie,
Danutaski , współczuję przeżycia! To straszne, faktycznie- na szczęście skończyło się wszystko dobrze.
Jak się czujesz poza tym?
Ewelka, a co z Tobą? Tak Ci zazdroszczę że już prawie na finiszu jesteś....No a dzidzia to fest jest jak widać :-)
Kruszki też dawno nie było...

A ja jestem po wizycie u swojego gin. Zrobił mi wymaz z pochwy i odbytu by wykluczyć ewent. bakterię. Za tydzień idę po wynik. A najlepsze jest to, że na skierowaniu do laboratorium napisał mi 36 tydzień. Ja nie wiem jak oni to liczą....

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane.
Myszko obiecująca temperatura ( choć mało się na tym znam).

Ja czekam, aż mężowy przyniesie świeżutkie bułeczki i będziemy myśleli co zrobić z calutką niedzielą.

reklama
cześć

a tempka od wczoraj jakieś 0,05 stopnia w dół - biorąc pod uwagę dokładność rtęciowego termometru i odczyt moimi oczami o 5 rano można chyba uznać że spadek znikomy... hmm.............. czyli że może być już po owu....

Nanu owu dopiero nastąpi :tak: działajcie!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k
gif nie oznacza,że jestem wariat czy coś :-p GIF - jeden z popularnych formatów plików graficznych. Zachowany w nim obraz może być czarno-biały, w odcieniach szarości lub kolorowy (maksymalnie 256 barw). Zaletą GIF-ów jest ich mały rozmiar (dzięki kompresji) oraz to, że można zapisywać w nich animacje - głównie z tych dwóch powodów są one chętnie wykorzystywane w internecie ------> przykład gifu
koty29.gif

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::oo::huh::ninja2: eeeeeee no tak.. teraz już wiem.. a ja głupia podejrzewam o niewiadomo co..:zawstydzona/y: przepraszam :**

Myszka buziaki i kciuki mocno zaciśnięte trzymam!!!! ale bym się cieszyła jakbyś berka złapała i potem.. np mi go oddała..:zawstydzona/y::sorry2:

Danutaski mam nadzieję że się troszkę uspokoiłaś.. buziaki :****

a ja się na grila zbieram.. dziś będę się obżerać grilowanymi przysmakami i pić 2% Lecha..
miłej niedzili!!!!

paaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry