Ani@k
Fanka BB :)
heej
Gatto napisała że siwa.. a ja chyba niedzisiejsza.. tak czytam, czytam.. i wszystko niby rozumiem
.. ale Butterfly mnie rozwaliła
że taki (za przeproszeniem) fariat???
hehe babcia ani@k nie zna języka ojczystego..
ja też nie lubię wulgaryzmów.. co prawda jakaś qrffa mi się czasami trafii.. ale tylko w skrajnych przypadkach.. jak np. mnie ktoś mocno wnerwi..
a z farbowaniem poczekaj.. przecież taka siwiuteńka mocno nie jesteś.. ja bynajmniej tego nie widzę
Dziewczyny które ostatnio dołączyły - witajcie.. w kupie raźniej (choć niektóre to się już znają
)
ja chciałam zameldować siebie na urlopie.. i troszku od pracy i od mierzenia i od myślenia..
i choć nie udzielam się nazbyt często - cały czas Was podczytuje
trzymam kciuki za wszystkie staraczki aby w dzień sikania na test ujrzały II a naszym Mamusiom życzę mocnych kopów w żeberka aby poczuły Dzidziolka
zmykam pić ziółka
słodkich snów.. po owocnych staraniach życzę ;-)
Gatto napisała że siwa.. a ja chyba niedzisiejsza.. tak czytam, czytam.. i wszystko niby rozumiem
.. ale Butterfly mnie rozwaliła
co to znaczy 'gif'???:-) haha, jaki tam ze mnie - zwykły gif![]()
że taki (za przeproszeniem) fariat???
hehe babcia ani@k nie zna języka ojczystego..
Nanu oczywiscie, ze swiete nie jestesmy, ale wulgaryzmow nie lubie.
Co do farb, no wole chuchac na zimne....pierwszy trymestr przeczekam, nic mi sie nie stanie, potem zafarbuje, zwlaszcza, ze pod koniec wrzesnia mamy wesele.
ja też nie lubię wulgaryzmów.. co prawda jakaś qrffa mi się czasami trafii.. ale tylko w skrajnych przypadkach.. jak np. mnie ktoś mocno wnerwi..
a z farbowaniem poczekaj.. przecież taka siwiuteńka mocno nie jesteś.. ja bynajmniej tego nie widzę
Dziewczyny które ostatnio dołączyły - witajcie.. w kupie raźniej (choć niektóre to się już znają
) ja chciałam zameldować siebie na urlopie.. i troszku od pracy i od mierzenia i od myślenia..
i choć nie udzielam się nazbyt często - cały czas Was podczytuje
trzymam kciuki za wszystkie staraczki aby w dzień sikania na test ujrzały II a naszym Mamusiom życzę mocnych kopów w żeberka aby poczuły Dzidziolka
zmykam pić ziółka
słodkich snów.. po owocnych staraniach życzę ;-)