• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witaj Poziomeczko
[*] dla Twojego Aniolka, straszne mialas przezycia ale jak lekarz mowi, ze to cholernie rzadko sie zdarza to nalezy mu ufac :-) jak juz dziewczyny pisaly, ten strach juz nas chyba nigdy nie opusci... najpierw uczylysmy sie zyc z bolem po stracie, a teraz z tym strachem. Trzymam kciuki za owocne staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My juz po wizycie i jak mowilam jest tylko jedna 6 mm kropeczka :-) lekarz stwierdzil 5 tc i nastepna wizyta za 2 tygodnie.
Lenka pytalam o dentyste i jak najbardziej leczyc, rtg i usuwanie jak sie da przelozyc na II trymestr, a jak sie nie da... to robic!!!

DSC_0065[1].jpg
nasze 6 milimetrow szczescia :-)

reklama
Myszko no jakie cudo, zaraz się chyba poryczę, i dzięki że o mnie pamiętałaś.

Poziomeczko witaj,zostań z nami, ostatnio nam sie nawet owulacja skumulowała w jednym czasie:-D, a strach cóż pozostaje, będzie już chyba zawsze.

Co do strachu to wczoraj przed spaniem jak mnie przez pól minuty kłuło to od razu poleciałam sprawdzić czy nie ma krwi, a rano poszłam sprawdzić moje stare wyniki coby się upewnić że na pewno były dobre, że czegoś nie przeoczyłam, schiza taka , głupia jestem jak but:wściekła/y::zawstydzona/y:

chociaż teraz już ok, do południa trochę mnie muli no i spać mi się chcę.
M mnie zaczyna wkurzać, jak coś sie spytam to odpowie a tak to jakbym była powietrzem, przyjdzie koza do woza to zobaczymy wtedy.

cześć

Myszka ehhh no myślałam że się 'czary' Twojego eMa ziszczą;-):-) ale piękna maleńka Kropeczka :***** teraz to tylko będzie rosnąć zdrowo:tak: przytulam się do Twojego brzuszka :*****

Fifka sto lat!!!!!!!!!!!!!!!! no i spełnienia tego jednego-jedynego marzenia :tak:
a teraz na spokojnie obejrzyj wykres Myszki.. tam też był 'spadek':-p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Butterfly &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby ten śluzik był owocny :tak:
Nanu w łikend trzymam kciuki z podwojoną mocą:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&
Poziomeczka witaj..
[*] dla Aniołka.. i powiem tylko tyle co dziewczyny wcześniej - czas leczy.. ale o tym dowiadujemy się dopiero po jakimś czasie.. no i najważniejsze że jest 'zielone światło' od lekarza, więc 'do dzieła';-)

a ja dziś świętuję u mojej Mamy.. zaraz tam jedziemy.. :cool2:

miłego dnia!!!

Myszko przecudna kropeczka. Mąż bardzo zawiedziony, że tylko 1? Oby ślicznie rosła!

Ja dziś na imieniny do teściowej jadę, choć strasznie mi się nie chce.
No i zaczynam okresowo się czuć:dry:, więc sobie z Motylkiem nie zatestuję.

Nanu a ty może architektem jesteś?

reklama
Zapominajko:) architektem z wykształcenia nie jestem, choć chciałam być.... niestety nie dostałam się na architekturę i skończyłam mechaniczno-energetyczny na polibudzie wrocławskiej. Największym moim konikiem są wnętrza i tak dzięki swojemu s. (który jest architektem) nauczyłam się programów do projektowania i razem robimy projekty wnętrz dla klientów. zamierzamy otworzyć działalność, póki co robimy wszystko na umowę o dzieło....

Motylku - a co ty za tabletki łykasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry