• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nanulka łykam tabletki rożne :-D ale femoston 2/10 na regulację cykli ( żebym miała w ogóle @ ) bo w wieku 21 lat moja ginekolog mi powiedziała,że mam cykle jak kobieta przed menopauzą ... dlatego do 25 lat mam czas żeby zajść w ciąże bo jak pierdalnie wszystko to będzie nie za wesoło skoro mam takie cyrki teraz ..

reklama
Zapominajka no nie wiem jak to określić ... :eek: czuję,że mi morko idę do toalety i nic nie ma, a jak jest śluz to czasami taki ciągnący przezroczysty, czasami jakiś białawy ale tego mało jest niż mi się wydaje w odczuciu :eek: nie umiem tego inaczej określić.

nom dłuuuży się.... ja jakoś czuję że jednak @ będzie... nie wiem czemu bo ani brzuch mnie nie boli ani nic (ale ja na ogół bezobjawowo przechodzę) ale jakoś tak mi się zdaje po prostu....

Mnie @ ciągnie podbrzusze już... muszę się nastawić, że dalszy ciąg staranek będzie.
A że jeszcze mnie dziś wiele rzeczy denerwuje, podejrzewam, że to klasyczne napięcie.

Cześć Zapominajka ;) ... cieszę się że ciebie odnalazłam :-) ... widzę że Ty również nadal się starasz :( u mnie to juz 6 cykl starań po poronieniu :confused2: ... trzymam mocno kciuki żeby teraz Ci się udało! ... kiedy planujesz testować?

życzę powodzenia w staraniach również pozostałym dziewczynom :tak:

reklama
Dziewczyny czy ja sie moge zalapac do Was na bociana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nooo wiesz.....hmmm......wg mnie za maly staz jeszcze;-) Myszka, Ani@k, Danutaski?? co wy na to?

Ja bym glosowala na razie na Fifke!!!:tak: Dziewczynki co wy na to?

Poziomeczka witaj!

Nanulika ja tez mialam na poczatku ciazy jakis slinotok, i potem gdzies wynalazlam 10 innych niz zwykle objawow ciazy i mialam chyba z 7:szok: a normalnego zadnego (no oprocz braku @)

Danutaski kurcze felek, szkoda, ze mala sie nie obrocila, uparciuszek! Ale wydaje mi sie, ze slyszalam o przypadkach, ze kobitka miala termin na cc, a urodzila normalnie, bo dziecie raczylo sie w ostatniech chwili obrocic, tak, ze wszystko jest mozliwe, uszy do gory!!

Marta fajnie bez bestiaczy:tak:My mamy moskitiery, ale nie wszedzie, wiec jakas gadzina zawsze sie przeslizgnie:-(

Myszko slonce ty moje, toz to najslodsza kropka swiata!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry