• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się dziś w planach spaghetti jami jami, a Wy co tam pichcicie?
Motylku - trzymam mocno kciuki
Nanulika- a w instrukcji jest napisane ile trzeba trzymać?

reklama
No życie jest troszkę niesprawiedliwe...czasem zastanawiam się właśnie dlaczego tak jest... Niby to nie kara, bo i złego i dobrego to spotyka...więc dlaczego? Moja siostra też tak "wpadła", że aż niemożliwe, że zaszła w ciąże, urodziła piękną zdrową córeczkę, a my...? 2 razy tragedia i ciągle w trakcie starań....

Nanu nie smuć się, przyjdzie i na Was pora, zobaczysz, a może juz jesteś w ciąży skoro liczy się od miesiączki:-D, to bu był jakiś 2 tydz., będzie dobrze

umówiłam się do gina na wtorek na 19, juhhu, w końcu

Instrukcja na testach jest niby, z tylu... taka obrazkowa... nic nie ma o czasie zamaczania. Jedynie o tym zeby nie przekroczyc linii zamaczania i wynik odczytac po 10min

Niedobrze mi.....

Ostatnia edycja:
Nanu ja miałam różne testy i każde trzeba było namaczać 10sekund.

Ja na dzisiaj nie mam obiadu. Chcę jechać po mojego do pracy i wyciągnąć go na miasto. Przy okazji chce pogadać z jego koleżanką bo go nawkręcała w szkołę rodzenia i eM mi teraz żyć nie daje. A mi zwyczajnie jest szkoda kasy i czasu.

Motylku - moje gratulacje :-) super
Marta - podobno szkoła rodzenia to fajna sprawa nie myślałaś o tym ?ja chyba się wybiorę z moim M jak będę w ciąży , u Was się za to płaci?bo u nas chyba nie ,ale pewności nie mam.Widziałam kiedyś ogłoszenie i nic o kasie nie pisało tylko ,że zapraszają do szpitala do szkoły rodzenia, no chyba ,że jednak się płaci teraz już zgłupiałam bo do tej pory myślałam ,że to darmowe jest, a dużo się płaci za to orientujesz się może?

reklama
Motylku - super, gratuluję! :)

Marta - Z tego co wiem, to jeśli jesteś zameldowana w mieście, w którym jest szpital prowadzący szkołę rodzenia, to zajęcia są nieodpłatne. Nigdy nie byłam w szkole rodzenia, ale moja przyjaciółka polecała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry