• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski ale już po wszystkim:tak: byłaś bardzo dzielna i mocno Was przytulam wirtualnie!!!!! opowieść o porodzie jak z jakiegoś dobrego amerykańskiego filmu..no i czy będziesz w przyszłości tą dzielną kobietą która zgodzi się jeszcze raz przez to wszystko przechodzić????:sorry2: eeee chyba za wcześnie na to pytanie...
buziaki :******
Gatto jakie 'wykorzystuję'!!!! należy Ci się jak 'psu kość'!!!
Myszka a Polka potrafi!!!! oj potrafi;-)

Kicia ja nie lepsza tez jade na panstwowce, do tego oplacaja kursy, mieszkanie, bilety i ubezpieczenie;-) zyc nie umierac :-)

Po trzech dniach od euforycznego dnia (2x w wc), wiem juz co zadzialalo...
Niestety nie miod i nie suszone sliwki, ktore przedwczoraj zwiekszylam do 4-5 szt. rano i powtorka wieczorem, a dzis w akcie desperacji zjadlam pol opakowania 200g... Na wieczor zjadlam 2 kubki aktivi i po 2 godz wreszcie sie ruszylo...wychodzi, ze to aktivia dziala na mnie. Normalnie horror:-(

Ostatnia edycja:
reklama
moj kot jest okropny, dobrala sie do moich biszkoptow i z upodobaniem wyciaga sobie z foliowej torebki i wcina...lata za mna do wc, a teraz przyczajona udaje ze spi...na mojej poduszce...

Kicia moj dziadek i ojciec mawiali, ze jak daja to bierz, a jak bija to uciekaj...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry