• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszko koniecznie... bo to nie jest normalne... Jak latałam z plamieniami na IP to też mnie przestrzegali przed dotykaniem brzucha.. nawet jak byłam na początku ciąży...

reklama
Fifka ja to wszystko wiem, tyle ze u mnie nie ma plamien, skurczy ani nic w tym rodzaju... tylko te gazy, bo zaparcia chyba nie az tak upierdliwe sa... no nic teraz powinnam miec znow ladnych kilka dni spokoj, wiec jakos do srody dotrwam. Normalnie brzucha nie tykam tylko i wylacznie gdy jest jak ostatniej nocy... co owocuje bezwiednym puszczaniem gazu po czym bol odchodzi i jest spokoj. Zawsze mialam jaja z zaparciami w ciazy, ale ta bije wszelkie rekordy... oby to byly dolegliwosci tylko I trymestru, bo zwariuje

Dzień dobry;
w końcu wyszło u nas słoneczko, więc może uda się na spacer wyjść rodzinny.
Myszko współczuję ci tych brzuszkowych problemów. A już ta activia nie taka zła widocznie, skoro pomaga.

Mnie pół nocy muliło i też spać nie mogłam, w efekcie wstałam o 10 :eek:

Ja tez myszko umieram od tych gazow,brzuch jak w 5 miesiacu!
Boli i mam juz tego dosc.... za jakies 2h wyjezdzamy do wrocka.

Myslicie ze herbatka z koperku by nie pomogla? Taka dla dzieci?

Aktivie oczywiscie tez kupie. Mi pierwszego trymestru jeszcze sporo zostalo:/

To ja juz nie wiem.....:(

Po prostu przypomnialo mi sie jak kolezanka dala przy mnie kilkumiesiecznej corci herbatke z kopru bo brzuszek ja bolal i jak po 20 minutach zaczela gazowac....

Spróbować moim zdaniem można, ale jakie będą efekty...
W Czechach mają takie miękkie słonki, które się maluszkom w pupcię wkłada, żeby gazów się pozbyć. Metoda prosta i skuteczna.

Mnie dziś strasznie brzuch boli :-(

Zapominajko brzuch czy przepona od rzyganek?
Mnie generalnie tylko brzuch dokucza i nerki...ale staram sie zdiagnozowac co dokladnie mi dokucza, bo jelita i wor to tez brzuch, a jednak inaczej dokuczaja;-)
Zapominajko przepona tez w brzuchu, zanim zaczniesz panikowac sproboj sie odprezyc i zlokalizowac skad wylazi owy bol

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry