• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A myslicie ze ta herbatka koperkwa jest bezpieczna? Napisalam maila do mojej gin,nie bede wydzwaniac w niedziele.... jutro pewnie odpisze jak przyjdzie do przychodni.

hej dziewczyny,

szalenie przykro mi z powodu waszych dolegliwości... doskonale to pamiętam z początków choć nie było chyba aż tak źle...
z tego co ja wynalazłam dla siebie to mogę jeszcze polecić herbatę czerwoną roobois... nie każdy lubi, ale ja się przekonałam... nie ma teiny jak zwykłe herbaty (bo to właściwie nie jest herbata) ma za to rożne fajne właściwości - można np. dodawać ją do mleka niemowlakom przeciw kolkom...
sama piję jej sporo, i zwykłej wody mineralnej niegazowanej...

a niebo u Was też ma tak obłędnie błękitny kolor...

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie
ja wczoraj caly dzien w pracy,wrocilam z pracy to juz znajomi u nas byli i poszlismy spac o 2 w nocy.dzisiaj pobudka zeby zrobic ciasto na szybko bo znajomi na kawke przyjada.I tak wekeend szybko przeleci i znowu do pracy.A w czwartek ide na badania.
Danutaski dobrze ze juz po wszystkim i juz wrocilyscie do domku.Teraz mozesz na spokojnie sie mozesz nacieszyc Ninka!!!Daj znac jak tam minely pierwsze dni w domku z dzidziusiem?

reklama
I prawidlowo Zapominajko:-)
Ja za to po nocnych dolegliwosciach dzis czuje sie jak nowonarodzona, wiec od rana piore, wieszam, chlopakom miesko na obiadek grilluje, a dla mnie wersja gotowana. Mialam robic salatke z pomidorka, ogorka i cebulki...ale mlody wrabal mi pomidory, zostal az jeden :-D
Wiec otworzylam fasolke straczkowa tez bedzie dobra;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry