reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny byłam po receptę na Duphaston i dodatkowo dostałam jeszcze lek ZAAX na poronienia nawykowe... Stosowała któraś z Was?

hchy3e3klmq5cy16.png

Dziewczyny byłam po receptę na Duphaston i dodatkowo dostałam jeszcze lek ZAAX na poronienia nawykowe... Stosowała któraś z Was?

hchy3e3klmq5cy16.png
Ja teraz w tej ciąży stosuję. W poprzedniej brałam acard. Zaax ponoć lepszy bo naturalny i nie daje żadnych skutków ubocznych.

DorciaMamaOlka myślę, że to dobra decyzja bo będziecie mogli sprawdzić czy przyczyną nie była wada. A co do krwawienia to ja tak miałam około 2 tyg, raz mocno, raz wcale.

KaSia86 trzymam mocno kciukasy za bete !!! będzie cudna wysoka !!!! :)

DorciaMamaOlka ja krwawiłam bardzo krótko

Myslicie ze ten ZAAX jest lepszy niż acard?

Dziewczyny wpadam w paranoje, 3 dni do @, temperatura nadal pięknie podniesiona i mini plamka na wkladce...Jest szansa że ta moja mini beta mogłaby się jeszcze dzwignąć? może 10dpo to było za wcześnie... mój doktorek oczywiście nie odpisuje na smsy i nie wiem co zrobić z duphastonem... czy odstawić czy brać choc jedną tabletkę... mialam nie robić tej bety po 48h ale moze powinnam ?? :(
Do tej pory byłam spokojna w miarę, ale dziś paranoja jakaś sie przyczepiła do mnie :( za bardzo chcę tego dziecka chyba i zaczynam świrować :(

reklama
KaSia86 trzymam mocno kciukasy za bete !!! będzie cudna wysoka !!!! :)

DorciaMamaOlka ja krwawiłam bardzo krótko

Myslicie ze ten ZAAX jest lepszy niż acard?

Dziewczyny wpadam w paranoje, 3 dni do @, temperatura nadal pięknie podniesiona i mini plamka na wkladce...Jest szansa że ta moja mini beta mogłaby się jeszcze dzwignąć? może 10dpo to było za wcześnie... mój doktorek oczywiście nie odpisuje na smsy i nie wiem co zrobić z duphastonem... czy odstawić czy brać choc jedną tabletkę... mialam nie robić tej bety po 48h ale moze powinnam ?? :(
Do tej pory byłam spokojna w miarę, ale dziś paranoja jakaś sie przyczepiła do mnie :( za bardzo chcę tego dziecka chyba i zaczynam świrować :(
Kochana doskonale Cię wszystkie rozumiemy i co miesiąc tak samo świruje my ☺ może zrób ta betę będziesz miała pewność albo cierpliwie co wiem ze jest strasznie ciężkie poczekaj jeszcze te 3 dni do terminu @ i zrób test ☺ wydaje mi się ze jest jeszcze szansa ze betę robiłaś zbyt szybko bo np mogła Ci się przesunąć owulacja ☺trzymam kciuki żeby tak było ☺✊✊✊

Do góry