reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
I mieliście to dzieciatko zzarejestrowane, czy po prostu tak mowiliście, że Lilianka bedzie?
Rejestrowalam w usc. Robilam badania genetyczne, zeby okreslic plec.

f2w3yx8d8eesu797.png

Mysle ze to sa jakby 2 inne imiona skoro raz przez 1 n a raz przez 2.Dodatkowo jak powiecie ze Wam bardzo zalezy ..by uczcic pamiec zmarlego dziecka to mysle ze nie bedzie problemu:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo ma racje w takim wypadku nie będą wam na pewno robić problemów, ponieważ prawnie jest to już inne imie. Z tym samym imieniem mógłby być problem przez sprawy urzędowe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam bole brzucha i chcieli mnie w szpitalu zostaeic, ale w ostatniej chwili lekarka stwierdzila, ze nie ma takiej potrzeby. Zazywalam 6tabletek magnezu dziennie. Teraz juz bole ustapily i mam tylko 3tabletki. Ostatnio zauwazylam u siebie bardziej mokra wydzieline, ale moh gin stwiedzil, ze to przez luteine moze tak byc. Mam nadzieje, ze to nie wody.
Mam termin na 11 wrzesnia. A co do imienia to raczej zostaniemy przy swojej decyzji.

f2w3yx8d8eesu797.png
Po luteinie to normalne że jest taka wydzielina, też mam :)

@aga_agi żeby była możliwość pochowania dziecka też musisz zarejestrować w usc. Ja straciłam ciążę w 16tc i też robiłam badania genetyczne plus badanie płci żeby była 100% pewność i z tym szliśmy zarejestrować córkę w usc.

reklama
Do góry