reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka

@xxEwelaxx czuje się dobrze[emoji6]także na Moje mogą Mnie do domu wysłać[emoji1][emoji1][emoji1]oczy już w ogóle nie są opuchnięte. Troszkę naprawdę tylko troszkę krostek na ręce jednej mam.
A Ty Kochana pewnie już śpisz. Nie denerwowałaś się przypadkiem ostatnio za bardzo?? Tym synem kierowniczki??? Może teraz wychodzą Tobie te nerwy tak jak to u Mnie bywa. Chociaż wolałabym żeby to było od czegoś innego[emoji6][emoji6][emoji6]

Jak dzisiaj Dziewczyny się miewacie jak pogoda w Polsce?? Bo tutaj szaro buro. I do tego od czasu do czasu pada!

@SOMEONE a wiem, że teraz można zrobić jakąś terapie na alergie dziecku. Może spytaj lekarza. Albo kupcie psa z naturalnym włosiem. Nasz Gizmo taką ma i nie uczula[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja juz od godz 10 na nogach [emoji12]oczywiscie rano juz były starania [emoji1][emoji177]jest dobry humor i nadzieja ...
A pogoda u mnie kiepska od rana troszke słońca a przed chwila padało ...
@Anetka jak twoje uczulenie i samopoczucie mam nadzieje ze juz lepiej [emoji12]
Dziewczyny cudowne psiaki [emoji12][emoji190]my mamy miniaturke maltanczyka [emoji190][emoji182]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja dziś cały dzień u rodziców na wsi z Gizmem [emoji4].Pogoda do bani kropi co chwile, ale trochę z nim pochodzilam.Miałam w planach weekendowe pranie dywanu ,ale znowu musi zaczekać do przyszłego tygodnia.Kto wie może Cię wypuszcza wcześniej do domu.Tylko się nie przemeczaj, bo pewnie chłop zapuścił mieszkanie.Byłam wczoraj z M na wieczornym seansie na Transformersach [emoji23][emoji23][emoji23], co ja się mam z nim .Dopiero po 12 byliśmy w domu,bo do kina 100km [emoji53].O tyle dobrze ,ze był wątek miłosny, bo bym tam usunęła [emoji42].
@xxEwelaxx kiedy testujesz w tym miesiącu?
Mi jakoś od przyszłego tygodnia zaczynają się dni płodne,ale nie sądzę żeby byla owulacja przy tej prolatynę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się trochę zdrzemłam[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK już prawie nic nie ma. Oczy już normalne[emoji1][emoji1]tylko na jednej ręce kilka krostek. Także jest już bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]
Mocno zaciśnięte kciyki za owocne staranka[emoji109][emoji109][emoji109]My się zastanawialiśmy właśnie czy drugiego wziąść maltańczyka czy shih tzu. No ale został shih tzu. Pochwal się nim też[emoji3][emoji3][emoji3]

@xxEwelaxx a kiedy masz termin@?? Wiesz czasami człowiek i tak reaguje faktycznie na przemęczenie. Ale staranka są w dalszym ciągu?? Nie odpuszczacie?? Jak będzie wszystko dobrze to w poniedziałek wracam do domu[emoji1][emoji1][emoji1]

@alunia87 no co Ty nie lubisz Transformersów??? Ja uwielbiam takie efekty specjalne. Ogólnie to Ja chyba chłopem powinnam być. Uwielbiam horrory, thrillery, kriminale, sci-fi. Szybkie samochody i motory i nawet trochę mechanika Mnie interesuje. A jak byłam mała to lubiłam bawić się samochodami[emoji12][emoji12][emoji12]
Aj jak Mi tęskno już za Moimi skarbami!!! Chyba bardziej niż za mężem[emoji23][emoji23][emoji23]. Kochana przy niedużo podwyższonej prolaktynie nie jest powiedziane, że owulacja nie wystąpi. Tylko może np wystąpić w innym terminie. Czyli najlepiej regularnie współżyć i tyle. Nie patrz w tym miesiącu kiedy i czy występuje tylko chociaż co dwa dni zaciągaj mężusia na małe co nie co i już!!!!

Ja się trochę zdrzemłam[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK już prawie nic nie ma. Oczy już normalne[emoji1][emoji1]tylko na jednej ręce kilka krostek. Także jest już bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]
Mocno zaciśnięte kciyki za owocne staranka[emoji109][emoji109][emoji109]My się zastanawialiśmy właśnie czy drugiego wziąść maltańczyka czy shih tzu. No ale został shih tzu. Pochwal się nim też[emoji3][emoji3][emoji3]

@xxEwelaxx a kiedy masz termin@?? Wiesz czasami człowiek i tak reaguje faktycznie na przemęczenie. Ale staranka są w dalszym ciągu?? Nie odpuszczacie?? Jak będzie wszystko dobrze to w poniedziałek wracam do domu[emoji1][emoji1][emoji1]

@alunia87 no co Ty nie lubisz Transformersów??? Ja uwielbiam takie efekty specjalne. Ogólnie to Ja chyba chłopem powinnam być. Uwielbiam horrory, thrillery, kriminale, sci-fi. Szybkie samochody i motory i nawet trochę mechanika Mnie interesuje. A jak byłam mała to lubiłam bawić się samochodami[emoji12][emoji12][emoji12]
Aj jak Mi tęskno już za Moimi skarbami!!! Chyba bardziej niż za mężem[emoji23][emoji23][emoji23]. Kochana przy niedużo podwyższonej prolaktynie nie jest powiedziane, że owulacja nie wystąpi. Tylko może np wystąpić w innym terminie. Czyli najlepiej regularnie współżyć i tyle. Nie patrz w tym miesiącu kiedy i czy występuje tylko chociaż co dwa dni zaciągaj mężusia na małe co nie co i już!!!!

Myślę czy castangusa nie kupić i nie zacząć brać nim mi da coś silniejszego ,przez te 3 tygodnie czekania na resztę wyników oszaleje.Narazie nie moge meza meczyc w poniedzialek badanie nasienia[emoji17],a wiadomo jak czegoś nie można jak to działa.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 ile dni przed kazali wam się wstrzymać??? Bo doczytałam kiedyś, że powyżej 3dni badania mogą być nie ważne. Według badań plemniki które przebywają powyżej 3dni w mosznie zaczynają się starzeć. No chyba, że Twój M to okaz zdrowia. Ale u przeciętnego mężczyzny niestety tak się dzieje.

@xxEwelaxx no to niech się tam już powoli zagnieżdża. Znajduje najlepsze z możliwych miejsc i niech siedzi tak sobie tam 9miesiecy[emoji6][emoji6]a za 9dni nie się ujawni jako dwie kreseczki!!!!

Do góry