reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

@aneta to pewnie juz jestes spakowana ? Dobrze ze objawy ustapily i wracasz do domku teraz odpocznij troszke i czekaj na [emoji177]serduszko maluszka [emoji1]
@SOMEONE najlepsze zyczenia dla synka
@aga _agi rozumie ze dzisiaj startujecie z mężem bo wiesz mozemy razem testowac [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aneta super, że Cię wypuszczą. A jak z ginem, będziesz zmieniać czy tamten się ogsrnął?
@Inezka,tak dziś wystartowaliśmy, i mam nadzieję, że do mety dotrzemy i my i Wy egzekwo :D

Hej dziewczyny jak się czujecie ? [emoji4]

Kurc ze przez te pogody strasznie boli mnie gardło, w dodatku strasznie boli mnie brzuch u dołu ale tak inaczej niż na @ po prostu taki ucisk ze chwilami nie daje rady, przepraszam że tak bez pośrednio ale to tak wygląda jak bym długo nie sikała i mnie bolala, albo może dlatego że kilka dni się nie zalatwialam nie wiem ale jestem przestraszona co się dzieje :(

Miłego poniedziałku [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Czekam cały czas na obchód i wtedy pewnie wyjdę[emoji4][emoji4][emoji4]

@InezkaK jeszcze nie bo to czasami różnie bywa. Chociaż nastawiona jestem ma powrót[emoji1][emoji1][emoji1]
Kochana z tym sexem to U Mnie też tak było[emoji6][emoji6][emoji6]korzystaj korzystaj puki możesz bo potem to celibat czeka[emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi
tutaj w szpitalu ginekolog nie chciał Mi zrobić. Na szczęście w ten piątek co byłam był już inny. Usg robiła Mi pani ginekolog i wszystko wyjaśniła co gdziejest i potem dodatkowo jeszcze ze zdjeciami i opisem do kolejnego ginekologa na konsultację. Tak to tutaj wygląda. A do Mojego mam termin na środę bo go z piątku przełożyłam bo muszę Mu wypis zanieść i powiedzieć co się stało.
Od dzisian staranka??? Trzymam mocno mocno kciuki!!!! Pozytywne nastawienie mam nadzieję jest[emoji6][emoji6][emoji6]teraz tylko trzeba działać i już!!!! A efekty się pojawią za na teściku za dwa tygodnie[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx kurcze a co to z Tobą ostatnio jest grane. Hmm może to jednak te nerwy stres. Nie podoba Mi się to. A może przejdź się do zwykłego lekarza. Tak żeby Ciebie zbadał. Wiesz może to być spowodowane tym, że się nie załatwiałaś. Wiesz, że z tym nie ma żartów. Idz Kochana do tego lekarza

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam Was weekend byl zabiegany odwiedziny rodzinki :):)
Oh mieszkam obok tesciowej i szwagierki mam juz dosyc takie przepraszam za slowo zmije :(
A ja mam dni plodne ale sluzu malo i kurcze jak w tantym miesiacu znowu infekcja tj gardlo katar i kaszle oskrzelowo eh pewnie znowu sie nie uda :( :(
Anetko cudownie wychodz dzis do ukochanych piesi:)
Agiagi ja tez pewnie bede testowac 19-20 lipca a ty?

Witam Was weekend byl zabiegany odwiedziny rodzinki :):)
Oh mieszkam obok tesciowej i szwagierki mam juz dosyc takie przepraszam za slowo zmije :(
A ja mam dni plodne ale sluzu malo i kurcze jak w tantym miesiacu znowu infekcja tj gardlo katar i kaszle oskrzelowo eh pewnie znowu sie nie uda :( :(
Anetko cudownie wychodz dzis do ukochanych piesi:)
Agiagi ja tez pewnie bede testowac 19-20 lipca a ty?
Nusia głowa do góry. Wiesz może owulka się przesunie przez infekcje. Nie trać nadziei. Ja mimo leków miałam 4dni później owu. Także Kochana spokojnie. Musi się w końcu udać!!!!!!! Już był lekarz i popołudniu wychodzę do domku do PIESKÓW[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak poczekam jeszcze z lekarze troszkie miej boli może to właśnie to ze się nie zalatwialam w dodatek jeszcze się przeziębiłam. Poczekam zobacz ymy może przejdzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry