reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czesc LAski melduje sie po wizycie:tak:Wielkie dzieki za &&&&&&&&&:-)pecherzyk ciazowy jest, cialko zolte tez i tak jakby sie cos tam delikatnie ruszalo ale echa jeszcze nie ma:no:przepisal mi luteine dowcipnie kazal zrobic bete maofologie i mocz...no i powiedzila ze zeby cos konkretnego zobaczyc to tak ok 13,14 listopada(moje 30 urodzinki hehe:-D)

Fuma trzymamy kciuki za nastepny cykl&&&&&&&&&&&&
Elka super gratulacje
Ja dokladnie za tydzien tez juz bede po wizycie.Bo o 12 w poludnie mam.Tez sie juz stresuje bo gin bedzie robil takie badania przedpolowkowe tzn bedzie sprawdzal wszystkie narzady i wogole mierzenie wszystkiego.I potem moze uda mi sie na 3D isc

dzien dobry dziewczynki :-)

Kicia bedzie wszystko dobrze a Gattinka mowilam, ze trenuje i szykuje sie na chirurga ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bylam wczoraj w Ikea (bo ladnie bylo i temperatury brak;-))generalnie jazda byla pod katem kupna materaca dla Malej Ksiezniczki, ale kupilam maluszkowi posciel do lozeczka w bebenki slodko wygladala w lozeczku, dalismy cale 5,99 ;-)
My zostaniemy przy tych kolorowych mebelkach z Ikei dla dzieci, tylko kolor zmienilismy :-D sciany zostawie biale i tylko naklejki ponaklejamy :-) kupilismy tez listwy ledowe, bo na 100% bede palic swiatlo w pokoiku, a led wlasciwie pradu nie ciagnie i nie daje zbyt ostrego swiatla jak lampki no i mozna kolory zmieniac :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;
Fuma trzymam kciuki za następny cykl!!!
Elka super wiadomości. Piękny prezent będziesz miała.

Strasznie wam zazdroszczę urządzania pokoików. My maluszka na razie ulokujemy w sypialni i z tego względu chcielibyśmy zakupić takie cudo: 1096.jpg

No a potem będziemy myśleli dalej.

reklama
dzień dobry :-)

widzę że przez tych kilka dni nieobecności sporo mnie ominęło... jakaś impreza urodzinowa... :laugh2: Gatto niech zawsze świeci Wam słońce! ach i trzymam kciuki za wtorek &&&&&&& będzie dobrze!
zakupy... wizyty... gratuluje! wszystkich pomyślnych wieści...
Martoocha fajnie że znów jesteś - trzymam kciuki! Madzia i Tobie życzę aby nowy cykl był pomyślniejszy...

ja póki co opieram się zakupowym pokusom... tylko z coraz większym uporem szukam wózka co go wymyśliłam bo chciałabym zobaczyć na żywo... a wczoraj zobaczyłam pierwszy świąteczny prezent i w piątek pędzę kupić...
bo ja już jedną nogą w świętach jestem...
a dziś dzień wspomnień... niech to będzie dobry dla was dzień!

Do góry