Mecenasowa27
Fanka BB :)
Jak długo trwały wasze starania po odstawieniu tabletek antykocepcyjnych? Jak długo je przyjmowalyscie bez przerwy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urodziłam w październiku 2015 syna. Od tamtej pory non stop na tabletkach do czerwca 2019. W czerwcu odstawiłam, dostałam okres i potem już nie brałam. Zaszłam w lipcu 2019.
Co ciekawe, jak zaszłam z pierwszym dzieckiem w ciążę to było tak samo; odstawiłam w grudniu, potem już po okresie nie brałam i zaszłam w styczniu 2015
U mnie już w pierwszym cyklu po odstawieniu. Brałam 4 lata bez przerwy [emoji846]Jak długo trwały wasze starania po odstawieniu tabletek antykocepcyjnych? Jak długo je przyjmowalyscie bez przerwy?
po urodzeniu synka jak karmiłam to piersią brałam jednoskldnikowe cerazette a później jak mały skończył 9 miesięcy przestałam go karmić i od tamtej pory czyli od lutego 2019 brałam yasminelleRozumiem, u mnie pierwsza ciąża nieplanowana więc szok był że tak od razu. Drugą już z mężem planowaliśmy ale również szok że tak szybko się udało. A jakie tabletki brałaś?
super to faktycznie kupę late temu było i wiadomo że w tamtych czasach te tabletki nie były takiej nowej generacji jak teraz a mimo to udało się szybciutko z malenstwem. Wiem oczywiście że każdy organizm jest inny i niektóre dziewczyny biorą tabletki wiele lat bez przerwy i od razu zachodzą po odstawieniu a inne wręcz przeciwnie ale czytając wasze komentarze trochę wraca mi nadzieja.U mnie już w pierwszym cyklu po odstawieniu. Brałam 4 lata bez przerwy [emoji846]
Niestety nie pamiętam już nazwy - było to kupę lat temu.
Nawet gin powiedział mi, że wyszły aż trzy jajeczka - ale tylko jedno zostało zapłodnione [emoji2] Dzisiaj ma już prawie 18 lat [emoji3590]