porzeczka97
Fanka BB :)
Powinna wystąpić w ciągu 12-48 godzin. Gdzieś piszą że nawet do 72 godzin. Także działajWłaśnie testowałam kolejny dzień i dziś też test pokazał dwie kreski w takim samym odcieniu, czyli jeszcze tej owulacji nie było tak ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinna wystąpić w ciągu 12-48 godzin. Gdzieś piszą że nawet do 72 godzin. Także działajWłaśnie testowałam kolejny dzień i dziś też test pokazał dwie kreski w takim samym odcieniu, czyli jeszcze tej owulacji nie było tak ?
testy pozytywne miałam w piątek i sobotę a współżycie było tylko w piątek. Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy w ogóle się udało. Teraz najgorsze to czekanie.Powinna wystąpić w ciągu 12-48 godzin. Gdzieś piszą że nawet do 72 godzin. Także działaj![]()
No najgorszetesty pozytywne miałam w piątek i sobotę a współżycie było tylko w piątek. Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy w ogóle się udało. Teraz najgorsze to czekanie.
dziekuej. W pierwszej ciąży też bardzo docejialam to forum, a z dziewczynami z czerwcowych mam 2018 cały czas mamy kontakt tylko stworzyliśmy grupę na Messenger i tam cały czas piszemy bo jest prościej i można wysyłać filmiki i zdjęcia bez problemuNo najgorszeale masz tu wsparcie w forum bo dziewczyny też czekają
życzę powodzenia i owocnych starań
![]()
Ja jestem od niedawna na grupie ale właśnie też doceniam to miejsce, człowiek się trochę uspokoi jak poczyta, że ktoś znalazł się w takiej samej sytuacjidziekuej. W pierwszej ciąży też bardzo docejialam to forum, a z dziewczynami z czerwcowych mam 2018 cały czas mamy kontakt tylko stworzyliśmy grupę na Messenger i tam cały czas piszemy bo jest prościej i można wysyłać filmiki i zdjęcia bez problemu
Teraz też dużym wsparciem dla mnie jest możliwość pisania tutaj, mam nadzieję że niedługo dołączę do grupy mam majowych/czerwcowych mam 2020 i będzie to również extra grupa jak tak w której obecnie jestem z pierwszym maluchem![]()
nie mam pojęcia ile to może potrwać ale oby szybciutko się skończyło i nowe starania, mam nadzieję że owocne będą i szczęśliweJa jestem od niedawna na grupie ale właśnie też doceniam to miejsce, człowiek się trochę uspokoi jak poczyta, że ktoś znalazł się w takiej samej sytuacjiwsparcie przede wszystkim. Mam nadzieję że też niedługo będę mogła dołączyć do mam oczekujących na maleństwo. Póki co czekam aż się wszystko oczyści....w czwartek było poronienie....zastanawiam się jak długo może potrwać krawawienie po poronieniu? Nie miałam łyżeczkowania . W piątek moja dr sprawdziła i stwierdziła że wszystko się ładnie oczyszcza więc czekać....
Tak, pierwszynie mam pojęcia ile to może potrwać ale oby szybciutko się skończyło i nowe starania, mam nadzieję że owocne będą i szczęśliwe
To będzie wasz pierwszy maluszek?
dziekuej. W pierwszej ciąży też bardzo docejialam to forum, a z dziewczynami z czerwcowych mam 2018 cały czas mamy kontakt tylko stworzyliśmy grupę na Messenger i tam cały czas piszemy bo jest prościej i można wysyłać filmiki i zdjęcia bez problemu [emoji846]
Teraz też dużym wsparciem dla mnie jest możliwość pisania tutaj, mam nadzieję że niedługo dołączę do grupy mam majowych/czerwcowych mam 2020 i będzie to również extra grupa jak tak w której obecnie jestem z pierwszym maluchem [emoji16]
Oo to ja chce z WamiJa byłam na grupie październikowe mamy 2018 [emoji3059] i super wspominam ten czas, jedna od drugiej może się duzo dowiedzieć a przy okazji pogadać. Mam nadzieję że może razem dołączymy do majowych lub czerwcowych mam [emoji16]
super też mam taką nadziejęJa byłam na grupie październikowe mamy 2018 [emoji3059] i super wspominam ten czas, jedna od drugiej może się duzo dowiedzieć a przy okazji pogadać. Mam nadzieję że może razem dołączymy do majowych lub czerwcowych mam [emoji16]
kto wie może i my zawitamy w czerwcowych, czas pokażeOo to ja chce z Wamido majowych nie dam rady bo kończy mi sie okres ale do czerwcowych chętnie!
![]()