Kaprycha
Fanka BB :)
Aha ale rozumiem, ze juz kolejny ;-) Zamierzasz testowac?
Powiedz kied bedziesz testowala Aga, to bedziemy trzymac kciuki!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha ale rozumiem, ze juz kolejny ;-) Zamierzasz testowac?
Dlatego napisałam, że nie wiem
Zresztą co bedzie to będzie
Napewno coś pokręciłamWiadomo, ze nie od razu człowiek umie
lecę się połozyc. Pa
ja mialam na NFZ w szpitalu. Moj gin prywatny pracuje w szpitalu i nie kazal soboe placic na szczescie...bo moja kuzynka miala robione bo w ciaze nie moze zajsc od 5 lat..i zaplacila za to 1400zł - strasznie drogo..i wlasnie nie wiedzialam jak to sie nazywa...
do zniesienia- to taki roentgen w kontrastem wstrzykiwanym przez szyjke - znioslam to jakos. Troche bolalo ale do zniesienia a calosc trwala ok 10 min... Potem godzinka i do domuOpowiesz jak bylo?
ja mialam na NFZ w szpitalu. Moj gin prywatny pracuje w szpitalu i nie kazal soboe placic na szczescie...
do zniesienia- to taki roentgen w kontrastem wstrzykiwanym przez szyjke - znioslam to jakos. Troche bolalo ale do zniesienia a calosc trwala ok 10 min... Potem godzinka i do domu
Masz 100 % racji i pewnie sama doskonale pamietasz jak trudno jest sie nie nakrecac. A ja to juz chyba mistrzem jestem robienia sobie nadziei, hahaha. Szkoda, ze nie da sie tego jakos wylaczyc na czas drugiej fazy cyklu do @. Boze, o ile bysmy wszystkie byly zdrowsze psychiczniepredzej ze stresu sobie zaszkodzisz i pojawia sie podswiadomie wszystkie objawy ciazowe :-) ja mialam co cykl poki przestalam sie mega nakrecac jak Ty teraz bo chcesz sie oszukac ze NIE ale sie nakrecasz na maxa, 3 lata staralam sie o dzidzie wiem co pisze i dziewczyny tez :-) ja nim zafasolkowalam mialam mdlosci, sennosc, metalowy posmak w ustach, zgage, omdlenia, sluz, zachcianki itd itp...a przychodzila @ a jak zafasolkowalam objawy pojawily sie po terminie @ i to niektore tylko jak bol piersi czy brzucha a poooooooooooooooootem pozostale jak sennosc czy cos :-)
GOsia ty robiłaś te wszystkie wymazy, rozmazy i zamazy???
Znieczulenie przed HSG miałaś??
mnie bolał brzuch i piersi tak jak na okres, byłam wściekła, żę znów się nie udało...ryczałam od następnego dnia po diagnozie owulacji, że była, że się na pewno spóźniliśmy i Maleństwa nie ma....a było..po 14 dniach, odstawiłam zgodnie z zaleceniem na 3 dni luteinę i miesiączki brak, test z krwi hcg wykazał ciążę!!!!!Teraz śpi sobie obok mnie moje Maleństwo w łóżeczkuCzasem Maleństwa robią nam niespodziankę
![]()
tak robilam bakteriologiczny wymaz z szyjki myko i urea costam...GOsia ty robiłaś te wszystkie wymazy, rozmazy i zamazy???
Znieczulenie przed HSG miałaś??
diagnoza - drozne jajowody...:-):-)
A jaki byl wyrok lekarzy? ;-)
Masz 100 % racji i pewnie sama doskonale pamietasz jak trudno jest sie nie nakrecac. A ja to juz chyba mistrzem jestem robienia sobie nadziei, hahaha. Szkoda, ze nie da sie tego jakos wylaczyc na czas drugiej fazy cyklu do @. Boze, o ile bysmy wszystkie byly zdrowsze psychicznie:-)
Buzka dla Ciebie i malenstwa![]()