reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Elżbietko ale mi "smaków" narobiłaś :D :D :D Nie żartuję... wszystko by było pięknie gdyby to wszystko było łatwiejsze... ale równie przyjemne :laugh: :laugh: :laugh:

Ale się rozmażyłam o wakacjach ahhhh.......

Trzymam kciuki Elżbietko aby spełniło Ci się to co napisałaś :) Abyś doznała max miłej niespodzianki :) Pozdrawiam :)

PS Hahahaha fajne plemniczki ;)

reklama
mnie one również rozbawiły- Idealnie tu do nas pasują....do starajacych-łapiacych je:) :laugh:

Dziewczyny ale one jakieś takie smęczone (po oczkach widać) coś chyba słabo łapiecie ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Cmok

Oj Elżbietko nie ma co zwlekać :angel: :) Ja nie wiem dlaczego ale przeczuwam w kościach że do dwóch lat uda mi się zajść w ciążę a co najgorsze mam przeczucia że za szybko mi się to nie uda :( No ale mam gdzieś w serduszku nadzieję że się mylę :p

W każdym bądź razie czekam na newsy od Was :)

reklama
Dodeczko..no własnie..jak samopoczucie..??Też cos mi sie zdaje..ze coś czujesz inaczej.., ale chcesz nas zmylić i sama boisz się głośno mówić o tym jak jest naprwadę:)..co?? ;)..

Do góry