reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Dodeczko, tak bardzo bym chciala żeby to nie było na @, ale ten ból jest taki jak zazwtczaj właśnie na @ :mad: :mad:. no ale wcale nie czekam na nią, więc póki nie ma to trzeba mieć nadzieję!
i kolka dni temy dosyć mocno bolał mnie prawy jajnik..
zobaczymy.............i modle sie o to!

reklama
Dorka no to wypoczęłaś maxymalnie ;D Super... a teraz do roboty SADZIĆ SADZIĆ SADZIĆ ;D

Elżbietko strasznie mocno trzymam kciuki żeby tego wrednego @-ska nie było :-* oooooch ja chcę być ciocią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj Elżbietka zaraz tak pesymistycznie... pożyjemy zobaczymy ;D a ja i tak trzymam kciuki za Ciebie :) Za wszystkie starające się ;D

Ufff a mi się @ wielkimi krokami zbliża :( Jeszcze tylko 4-5 @ i zaczynamy starania ;D ;D ;D Tak postanowiliśmy i nic tego nie zmieni :) NICCCC :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Mam nadzieję że do tego czasu wszystkie stąd nie "uciekniecie" do galerii brzuszków, a tak serio to zmykajcie jak najszybciej :-* Trzymam kciuki :) Cmok :)

reklama
Dodeczka mi ucieczka do galerii brzuszków raczej prędko nie grozi hihi, także sama na pewno tu nie zostaniesz ;)

A swoją drogą wczoraj mnie nie zaszczepili na WZW, bo moja pani doktor jest na urlopie, a nie było innego lekarza który by ją zastąpił w podpisaniu recepty...no wściec się można tylko :(

Do góry