reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Agnezzz, Dorka dzięi dziewczyny :-* Ja właśnie zmykam na rowerek, taka cacana dziś pogoda u Nas w małopolsce że grzech nie skorzystać :) Pozdrawiam baaaaaaaaaaardzo gorąco i równie mocno życzę Wam fasoleczki :-*

reklama
My zrobiliśmy sobie 3 godzinny spacerek :D pogoda piękna i mam nadzieję, że sie utrzyma.
pozdrowionka

a ja wlasnie wrocilam z Torunia ze szkoly i padam ze zmecznia...wczoraj wiecorem poszlismy na parapetowe do znajomych i mielismy byc tylko 1-1.5h, a balangowalismy do 1 w nocy..a o 3.45 juz pobudka i na pociag...jestem nieprzytomna, poczytam troche jeszcze i chyba sie przespie bo jutro znowu 3.45 pobudka :(

Heej:)
Ja też jakaś skisnieta dzis..a i pogoda u nas do bani:(
Wczoraj bylo słonecznie..pojechalismy na budowę..na grillka..popiwkowaliśmy..potem impreza sie przeniosła do nas..znajomy nocowali..wiec balowaliśmy do rana:)..a dzis maly kacyk..i mnóstwo sprzątania..;(..acchhh..zdrowie nie te;) ;)

Ja dziś po mieście biegałam i zakupy robiłam - ale takie przyjemne - w międzyczasie prałam, sprzątałam i to co wyprałam i wyschło składałam- okropieństwo! Jestem wykończona a miałam się trochę pouczyć! Jednak bb wciągnęło mnie i dziś!

PADAM !!! Uffff... nie ta kondycja dziewczyny... oj nie ta kondycja :p Tyle kilometrów dziś zrobiliśmy że jak na jeden raz to o połowę za dużo... czuję się jakbym ... ARBUZA MIAŁA MIĘDZY NOGAMI... eh... chyba sobie rowerek muszę zmienić ;) Jak wracaliśmy to pogoda coś się pogarszała i tak wiało, że nie wiem czy znów się nie przeziębie... :( O nie, nie dam się !!!!!!! ;D
Moc buziaków i słodziuteńkich snóf życzę ;D ;D ;D

ja dzisiaj tez jestem wykończona. wczoraj wieczorkirm zmienialismy w naszym łóżku materac, bo w w starym nam sie sprężyny wbijaly. teraz mamy materac piankowy, ale twrdy, extra (bedzie wygodniej pracować nad potomstwem ;) )
a dzisiaj trzeba było po tym wszystkim posprzatać, powynosić.
i jeszcze uzbierało sie troche prania (najgorzej że ręcznego, bo sie nie nadaja do pralki) i jestem wykończona.
zaraz ide sie kąpac i spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.
jeszcze do tego wszytskiego jestem podminowana z niedotykalskimi i bolącymi piersiami :mad:

Witam :) A ja chyba coś się źle ułożyłam bo mnie ramie boli :p eh... taka ostatnio ze mnie narzekalska !! A jutro już poniedziałek :( Buuu... szara codzienność... i sesja tuż... tuż... grrr...

Elżbietko czyżbyśmy o czymś miały się wkrótce dowiedzieć ??? Czy to wstrętny ból przed @ ???

No wiosenne mamuśki gdzie jesteści ??? Hop... hop... ;D

reklama
heej:)a ja dziweuszki wczorajszy wieczór spedziłam z meżusiem w łóziu..przed TV...max -sens filmowy..a dzis dopiero z łóżka sie zwlokłam..(maz jeszcze lezakuje:))..i też..filmik za filmikiem..ale wypoczęta jestem:)
Zaraz zmykamy do rodziców na obiadek:)..i na spacerek..i do kosciółka:)-Pomodle sie za Was dziewuszki:)
Buziaczkli!

Do góry