kasiulec
mama październikowa2009
A to juz nasz Tomus:
JAKI PRZYSTOJNIAK!!!!!!!!!!!!
śliczny, piękny, cudowny:-)
GRATULUJĘ!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to juz nasz Tomus:
Kroptusiu WIELKIE GRATULACJE i OGROMNE BUZIAKIA to juz nasz Tomus:
pajkaa mi sie wydaje ze pomimo wariacji z termometrem owulka byla i rosnie tempka bo zaciążyłaś :-)![]()
mam ziółka kupione, testy owulacyjne kupione;-) ale przy takiej tempce pewnie @ nie dostane dzisiaj.Ja sobie dzisiaj myślałam, ze jezeli faktycznie owulka była 17 dc to @ powinnam dostac jutro, a jeżeli tego 22 (co chyba byłoby bardziej pradopodobne bo wtedy nic juz nie robilamz termometrami i ten dobrze działa) to @ powinnam miec dopiero za 5 dni
więc pewnie sie jeszcze naczekam

Widzę Madziu, że Tobie się udało zasadzić fasolkę - dbaj teraz o nią i o siebie;-)
Jutro mam wizyte u gina ale mam troche stracha
Od rana męczą mnie mdłości i ból głowy:-( do tego mam dość wysokie ciśnienie no to całą niedzielę sobie poleżę :--(
Czesc Dziewczynki,
Wpadlam w koncu wkleic zdjecia Tomusia :-) ... Ogolnie rzecz biorac glownie spi i je je i spi ... noce w miare ladnie przesypia, wczoraj jak go polozylam o 9 po karmieniu obudzil sie o 5przed wczoraj podobnie...za to w dzien regularnie co 2-3h sie budzi na karmionko...Cycuchy lecze na wszelkie sposoby, tempka z 39,2 spadla juz na 37,5 wiec ulga, mam za soba bolesny masaz cycow yyyyy i sciaganie, na brodawki nic poki co nie pomoglo, kapturki tez nie...poprostu trzeba przecierpiec...Dziwne sie lekko czuje bez brzusia byl spoooory i ciaaazyl a teraz lekko hihi waga obecnie 68kg wiec do wagi sprzed ciazy brakuje mi do zrzucenia jedynie 2-3 kg choc chce wrocic do starej wagi ale to moze kiedys poki co nie narzekam wagowo czuje sie prawie jak przed ciaza...
Nie jestem na biezaco co sie dzialo wyjatkowego ?? Nowe fasolki?? Co u Kingus, Hanka robila 2 podejscie?? Kasiulki i wogole jakies sensacje rewelacje?? Pozdrawiam wszystkie bez wymieniania i sle calusy, dziekuje za kciuki :-)
A to juz nasz Tomus:
Nie przyjmuje takiej wiadomości do swojej wiadomościmam ziółka kupione, testy owulacyjne kupione;-) ale przy takiej tempce pewnie @ nie dostane dzisiaj.Ja sobie dzisiaj myślałam, ze jezeli faktycznie owulka była 17 dc to @ powinnam dostac jutro, a jeżeli tego 22 (co chyba byłoby bardziej pradopodobne bo wtedy nic juz nie robilamz termometrami i ten dobrze działa) to @ powinnam miec dopiero za 5 dni
więc pewnie sie jeszcze naczekam
![]()