wpadlam sie przywitac i jednoczesnie pozegnac..........
Oj Kochana bedzie nam smutno:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wpadlam sie przywitac i jednoczesnie pozegnac..........
dzeni przytulam.. tak strasznie mi przykro..wpadlam sie przywitac i jednoczesnie pozegnac..........
tak na moje: faza lutealna czyli poowulacyjna trwa ile trwa.. ale w bezowulacyjnym cyklu jak mozna liczyc faze poowulacyjna jak owu nie bylo? wytlumaczysz o co ci dokladnie chodzi?Powiedzcie mi dziewczyny czy jak sie ma cykle bezowulacyjne to faza lutealna tez powinna trwac te 14 dni?
No i czy ktos ma wieści od Hani??
NEKTARYNKO czy ta osoba, u której zamawiasz te testy owulacyjne jest wiarygodna. TZN wpłacałas jej kase na konto czy przy odbiorze płaciłaś?
dzeni przytulam.. tak strasznie mi przykro..
tak na moje: faza lutealna czyli poowulacyjna trwa ile trwa.. ale w bezowulacyjnym cyklu jak mozna liczyc faze poowulacyjna jak owu nie bylo? wytlumaczysz o co ci dokladnie chodzi?
jesli znow pytasz czy cykl bezowulacyjny trwa tyle samo co owulacyjny to Ci powiem ze nie musi, bo jak sama po swoich widzialas ze trwaly po 45 czy iles dni.. a z pekaniem pewnie krocej..
u mnie normalnie cykl od 29 do 31 sie waha czasem jakies odchylenia z bezowulacyjny z wywolaniem 51
no ja juz jestem po luteinie wiec czekamjesli bylas na luteinie to pewnie przylezie na dniach.. kiedy skonczylas brac luteine?
bo niepotrzebnie czekałam
bo nie chcialam zaklócic owulki, korej nie bylo. Zmykam na filma bede gdziec kolo 23 Widzę Madziu, że Tobie się udało zasadzić fasolkę - dbaj teraz o nią i o siebie;-)Witaj aania;-)Nie martw kazda zostanie mamusia predzej czy pózniej ja w to wierze,ze kazdej uda sie jak najszybciej;-)Głowa do góry![]()