reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wpadlam sie przywitac i jednoczesnie pozegnac..........
dzeni przytulam.. tak strasznie mi przykro..
Powiedzcie mi dziewczyny czy jak sie ma cykle bezowulacyjne to faza lutealna tez powinna trwac te 14 dni?
No i czy ktos ma wieści od Hani??
NEKTARYNKO czy ta osoba, u której zamawiasz te testy owulacyjne jest wiarygodna. TZN wpłacałas jej kase na konto czy przy odbiorze płaciłaś?
tak na moje: faza lutealna czyli poowulacyjna trwa ile trwa.. ale w bezowulacyjnym cyklu jak mozna liczyc faze poowulacyjna jak owu nie bylo? wytlumaczysz o co ci dokladnie chodzi?

jesli znow pytasz czy cykl bezowulacyjny trwa tyle samo co owulacyjny to Ci powiem ze nie musi, bo jak sama po swoich widzialas ze trwaly po 45 czy iles dni.. a z pekaniem pewnie krocej..

u mnie normalnie cykl od 29 do 31 sie waha czasem jakies odchylenia z bezowulacyjny z wywolaniem 51

dzeni przytulam.. tak strasznie mi przykro..

tak na moje: faza lutealna czyli poowulacyjna trwa ile trwa.. ale w bezowulacyjnym cyklu jak mozna liczyc faze poowulacyjna jak owu nie bylo? wytlumaczysz o co ci dokladnie chodzi?

jesli znow pytasz czy cykl bezowulacyjny trwa tyle samo co owulacyjny to Ci powiem ze nie musi, bo jak sama po swoich widzialas ze trwaly po 45 czy iles dni.. a z pekaniem pewnie krocej..

u mnie normalnie cykl od 29 do 31 sie waha czasem jakies odchylenia z bezowulacyjny z wywolaniem 51

Kurcze nawet mnie nie strasz bo ja mam nadzieje, ze jutro @ przyjdzie jak nie to sie wkurze :wściekła/y: no ja juz jestem po luteinie wiec czekam

A u mojej tesciowej są goscie ze Śląska na urlopie,sa super,ja byłam u teścia na cmentarzu zmieniłam kwiatki,zjadłam kolacyjke a teraz jestm z Wami,ale śpiąca jestem:tak:

pajkaa a czemu mowisz ze masz cykl bezowulacyjny??? przeciez wykres wygląda łądnie, że był sok i wogole masz wysoka tempke to raczej na @ sie nie zanosi.....
czy cos pokręcilam...?

no ale wykres wyglada chyba dobrze gdyby pominąć zmiany termometru.... a pozatym skoro dzisiaj tempka taka wysoka to raczej sie na @ nie zanosi co? ale patrze na ten wykres i naprawde nie bylo owulacji??????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry