reklama

starania się - watpliwości..

tak pewnie i tak w glowie sobie myslisz ze nie mam racji.. no ale juz sie nie czepiam.. po prostu chcialam Ci wytlumaczyc co z czym sie je bo mam jakas wiedze na ten temat.. a to ze jeszcze nie jestem w ciazy to inna para kaloszy i inne problemy

reklama
tak pewnie i tak w glowie sobie myslisz ze nie mam racji.. no ale juz sie nie czepiam.. po prostu chcialam Ci wytlumaczyc co z czym sie je bo mam jakas wiedze na ten temat.. a to ze jeszcze nie jestem w ciazy to inna para kaloszy i inne problemy

Nie myśle sobie tak!! masz doświadczenie i ok a i ty w końcu zafasolkujesz na pewno i tego tobie życzę:-):-)

Witam

Witam wszystkie staraczki i zafosolkowane fajnie że jesteście
i mam nadzieje że sie do was wciągne ale przyznam że jesteście tak zżyte że raczej trudno bedzie, na wstepie powiem ze zaczełam dopiero sie starać, no miesiąc temu ,mam prawie 4 letniego synka no i pora na drugie serduszko Gorąco Pozdrawiam:-):-):-):-)

WITAM.
Ja mam 3 letnią córkę i uważam że to fajna różnica wieku. Życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania.

Eh dawno mnie tu nie bylo :sorry: ale sie tez wypowiem :-)
po1 ZBINIO GRATULUJE !!!!
I TERAZ TAK:
- Owulacja jest to proces uwolnienia komorki jojowej tzn pekniecie pecherzyka!!! i jest to faza owulacyjna
- komorka jajowa zyje 24 h!!!!
- podobno zdolna do zaplodnienia jest 6h
- owulacja moze nastapic w zasadzie w dodolnym momencie od ost. @ ale w ustalonym terminie przed nastepna @ a ten czas to faza poowulacyjna tj lutealna ktora dla kazdej kobiety jest stala mozesz miec kazdy cykl inny (35 ,60, 45 dni) ale face lutealna bedziesz miala stala
- faza lutealna prawidlowo trwa ok 14 dni a powinna sie miescic w pedziale 12-16 dni
- jak piszesz ze zaszlas w ciaze 3 dni po @ to moglo to byc krwawienie srodcykliczne a nie @ poniewaz takie krwawienie najczesciej jest w trakcie fazy owulacyjnej! ;-)
- testy owulacyjne wskazuja ZBLIZAJACA SIE OWULACJE na opakowaniu powinno byc napisane co oznaczaja II najczescie ze owu nastapi za ok 12-36 h
jak cos zapomnialam to dopowidzcie! ;-):-)

WITAM.
Ja mam 3 letnią córkę i uważam że to fajna różnica wieku. Życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania.

No mam taka nadzieje puki co nie mierzę temp i nie oczekuje na dni płodne po prostu pracujemy :-Djesli po 6miesiacach nic to sie wtedy zastanowię co dalej i zacznę sie was radzić o to wszystko o czym tu piszecie nigdy nie mam tego samego dnia @ zawsze się wacha nawet o 20 dni ale czy to świadczy że jestem nie regularna to niewiem no ale narazie o tym nie myśle jedynie co robir to biorę Folik o i o to sie zapytam co powinnam jeszcze brać jakieś witaminy ?? no wkońcu pierwszy raz planuje synek to była niespodzianka:-):-)

:szok::-D fajny tekscik ;-) Ja to sie ogłam z Wami założyc, a szczegolnie o tą flaszkę z Marzenką, i tą fasolkę , której ni ma:-Dale cierpie dzisiaj oj boli brzuszek
Czyli się nie udało - ale widzę, że z nadzieją i podniesiona głową wchodzisz w nowy cykl:tak: powodzenia:-)
hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnym :-Dod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???
Julitko - gratuluję zmiany stanu cywilnego i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-):-):-)
Witam
Witam wszystkie staraczki i zafosolkowane fajnie że jesteście
i mam nadzieje że sie do was wciągne ale przyznam że jesteście tak zżyte że raczej trudno bedzie, na wstepie powiem ze zaczełam dopiero sie starać, no miesiąc temu ,mam prawie 4 letniego synka no i pora na drugie serduszko Gorąco Pozdrawiam:-):-):-):-)
Witaj Olica26 - życzę powodzenia:tak:

Cześć Laski:-)
Nie było mnie tu dwa dni, a zaległości w czytaniu mnóstwo:szok: aleście poszalały. Wydaje mi się, że już wiem wszystko na temat cyklu i dni płodnych;-).

Zbinio
:happy: gratuluję - i jak zwykle zazdroszczę, czuję, że po laparo pójdę w Twoje ślady;-) mam taki plan. Jak widzę, a raczej czytam, że co chwilę komuś się udaje to mam większą nadzieję, że mi też się uda.

Olica 26 witam Cię tu, ja też dołączyłam niedawno, zaledwie 29.08. i mam podobne do Ciebie przemyślenia. Jest chyba ciężko wbić się w dziewczyny "stare" ale mam nadzieję, że nam się uda. Ja po prostu czytam co jest napisane od mojego ostatniego wejścia i piszę cosik od siebie. Pomyślałam, że razem będziemy się starać jako te "nowe".

Wczoraj mieliśmy z mężem rocznicę, kolejną, to już albo dopiero 3 lata. Było fajnie, szybko zaczęliśmy ten dzień i szybko poszliśmy spać bo zmęczeni byliśmy. Myślałam o Was ale nie miałam siły kompa odpalić, ale widzę, że jakoś poradziłyście sobie beze mnie.;-)

Ostatnia edycja:
Nie było mnie tu dwa dni, a zaległości w czytaniu mnóstwo:szok: aleście poszalały. Wydaje mi się, że już wiem wszystko na temat cyklu i dni płodnych;-).

Zbinio
:happy: gratuluję - i jak zwykle zazdroszczę, czuję, że po laparo pójdę w Twoje ślady;-) mam taki plan. Jak widzę, a raczej czytam, że co chwilę komuś się udaje to mam większą nadzieję, że mi też się uda.

Olica 26 witam Cię tu, ja też dołączyłam niedawno, zaledwie 29.08. i mam podobne do Ciebie przemyślenia. Jest chyba ciężko wbić się w dziewczyny "stare" ale mam nadzieję, że nam się uda. Ja po prostu czytam co jest napisane od mojego ostatniego wejścia i piszę cosik od siebie. Pomyślałam, że razem będziemy się starać jako te "nowe".

Wczoraj mieliśmy z mężem rocznicę, kolejną, to już albo dopiero 3 lata. Było fajnie, szybko zaczęliśmy ten dzień i szybko poszliśmy spać bo zmęczeni byliśmy. Myślałam o Was ale nie miałam siły kompa odpalić, ale widzę, że jakoś poradziłyście sobie beze mnie.;-)

Witam no ne łatwo sie du dostać miedzy te gaduły:-):-)widzę że ze ślaska jesteś to tak jak ja życze aby Ci sie udało ja mam taka cicha nadzieje że do bożego narodzenia już bede pod serduszkiem nosiła serduszko:-):-)

reklama
Ciąża jednak zmienia kobietę. Jakaś cholernie miła się zrobiłam.
Loree - wcześniej też byłaś miła - kokietka;-):-p
Eh dawno mnie tu nie bylo :sorry: ale sie tez wypowiem :-)

jak cos zapomnialam to dopowidzcie! ;-):-)
Ewuś - wykład rewelacja - nic dodawać nie trzeba:tak:
Wczoraj mieliśmy z mężem rocznicę, kolejną, to już albo dopiero 3 lata.
AAniu - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry