Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[QUOTEoj wspolczuje,tez zylismy tak z moim na odleglosc,widywalismy sie raz na kilka tygodni,pozniej zdecydowalismy sie wyjechac razem i teraz mamy siebie ale strasznie brakuje nam najblizszej rodziny.teskni sie strasznie.:-tak:

Staramy się od stycznia i dupa nic z tegokarola ty tez staraczka jestes?
dlugo sie staracie?
czy moze juz mamusia?
Już nie długo przebadam mojego m moje wyniki są dobre.Musisz tęsknic za nim bardzoNo tak z bejbikem.Tak mój M pracuje w Norwegii,sprząta domy![]()
Mój brat pracuje w Holandi nie widziałam go 1.5 roku więc jak się teraz spotkaliśmy to łezki poleciały nam obojgu.Na końcu posta są plusiki trzeba kliknąć na nie a potem kliknąć na cytuj i na odpowiedz.kurcze cos mi to cytowanie nie wychodzi
![]()
Czekam na fotki od fotografa będą ładniejsze.Ale mam takie które robili znajomi zaraz wstawie.karola..a kiedy zdjecia ze slubu na NK bo widze ze z wakacji juz sa![]()
Musisz tęsknic za nim bardzoMój brat pracuje w Holandi nie widziałam go 1.5 roku więc jak się teraz spotkaliśmy to łezki poleciały nam obojgu.
dziewczyny jak chcecie to tez chetnie zaprosze was na nk.
jakos bym tak chciala wkupic sie w wasze laski![]()
Fotki z ślubu:-)