Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka, nie chciałabym Cię nakręcać gdyby się okazało, że to nie to, ale myślałaś o spadku implantacyjnym?No własnie mi wizyter odwołali !! i nic sie nie dowiedzialam :-(
a lutke biore od dzisiaj. Troche mnie ylko ten spadek zastanawia:-( ale staram sie byc dobej mysli zobacze jak jutro bedzie tempka wyglądała

Z pewnością normalne.Ta głupia @się pojawiłą choć w ilości trzech kropeczek, wiem że to nienormalne ale mimo wszystko jeszcze łudzę się nadzieją że się udało, choć jak pisałam wcześniej kreseczka wyszła jedna:-(ale póki mnie nie zalewa tak zamierzam myśleć.Czy to normalne????????????
i przykładowo w tym cyklu, chociaż ogólnie mało serduszkowaliśmy (jezu, jakoś historycznie mało!!!
) to ponieważ była pewna sytuacja, to ja się zaraz nakręciłam, że może? może??? potem dostałam milion objawów 

Ciekawe, co go tak popieprzyło ;-)dziś rano mdłości i nic nie mogłam jeść mój organizm jest jakis popieprzony nie sądzicie?

Pajka, nie chciałabym Cię nakręcać gdyby się okazało, że to nie to, ale myślałaś o spadku implantacyjnym?![]()

i moja wściekłość też. Czytałam coś ostatnio że na tzw "wrogość śluzu " dobrze jest pić kapsułki z olejem z wiesiołka słyszałyście cosik może o tym?Może ktoś to stosował?