Gdzie jest Twoj wykres tempki ?
jeszcze go nie mam tu a w domu w notesie piszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie jest Twoj wykres tempki ?
To nie ciekawie z tą kliniką,kurde ja wiem że dla wielu facetów jest to krępujące i uważam że powinny być ku temu odpowiednie warunki.Karola powiem Ci, ze moj M nie chcial , ale musiał i bardzo był wsciekły bo powiedzial, ze nie ma odpowiedniego miejsca do oddawania nasdienia tylko sie denerwowali sam powiedzial, ze badanie zle wyjdzie bo w takich warunkach sie nie da. Nie wiem jak to wyglada w tej klinice o której piszecie, ale jk moj M oddawał w Katowicach to była masakra.pPotem oddawał w domu, ale wiesz to trza dowiesc najpozniej do 30 minut i tez mial problem, ale na szczescie jakas starsza pani go przepuscila bo powiezial, ze ma material, który zaraz sie przeterminuje
Ogolnie mysmy zawsze robili badanie po wstrzemiezliwosci 3-5 dni i wyniki wychodzily niezbyt dobrze bo moj M mowi, ze to wlasnie na niego zle dzialalo, ze tak długo musial sie powstrzymywac :-) Teraz jak bedziemy robic to napewno nie bedzie to 3-5 dni tylko góra 2 ;-)
A ja dzisiaj umieram z powodu migreny i niestety czeka mnie wizyta teściów ...

A długo jechaliście z materiałem?Trzymałaś w piersiach aby mialo ciepło?Dziewczyny powiem Wam jedno. Gdy mój M dowoził chłopaków do laboru to badanie wyszło bardzo kiepsko, a gdy w klinice to wyło o dużo lepiej. Tak więc polecam w laborze choć wiem, że to może być stresujące;-)
Aania
Witaj
Wieczor moze i zaczynajacy - ale ja konajaca po weekendowych wyprawach. 21.00 i chyba spacki beda uskuteczniane dzisiaj u mnie![]()

Wiesz nie ma to ja wyspać się;-)
Ja już spania mam dość - na szczęście w piątek idę już do pracy![]()

Malo znam ludzi co sie ciesza ze musza isc do pracy
Na szczescie do pracyMalo znam ludzi co sie ciesza ze musza isc do pracy
Nio spac trza...tylko do 21 musze czekac z zastrzykiem a potem pojde w objecia Morfeusza
Zresztą i tak jestem z dziewczynami w stałym kontakcie więc jak wrócę to zmniejszą się nam rachunki za telefon;-)
?